Каталог товарів

Де купити лінолеум в Україні?

Категорії

Де купити лінолеум в Україні?

Лінолеум нового покоління виготовляється за передовими технологіями і далеко відійшов від початкових сумовитих «совдепівських» зразків. Він не тільки став більш міцним і безпечним, а ще й має презентабельний естетичний вигляд, завдяки великому різноманітності текстури, кольорів, візерунків. Новомодні настили підлог найчастіше імітують справжнє натуральне покриття з дорогих порід дерева.

Якщо ви потрапили на нашу віртуальну торговий майданчик, то можете розраховувати на придбання оригінального якісного і красивого лінолеуму від провідних зарубіжних і вітчизняних виробників! Ми зібрали величезну колекцію настилів, яка не залишить байдужою навіть найвибагливіших покупців!

Яка класифікація лінолеуму по зносостійкості

Серед безлічі різних характеристик лінолеуму виділяється найбільш важлива, на яку потрібно звертати увагу - зносостійкість. Вона відіграє провідну роль при виборі настилу для певного типу приміщення, т. К. Відображає витривалість покриття до стирання і різних навантажень.

Яка класифікація лінолеуму по зносостійкості

Існує три основні категорії, які визначають міцність лінолеуму:

  • побутова серія;
  • Напівкомерційний серія;
  • комерційна серія.

Для житлових приміщень: дач, заміських будиночків, котеджів, квартир - призначена побутова серія, яка поділяється на такі класи:

  • 21 клас - для низького навантаження, найчастіше використовується для спалень;
  • 22 клас - для середнього навантаження у вітальнях і прихожих (коридорах);
  • 23 клас - для високого навантаження в житлових кімнатах зі збільшеною прохідністю.

Напівкомерційний серію можна використовувати в громадському секторі: шкільних коридорах / класах, медустановах, офісах, торгових залах, авто- і ж / д вокзалах, аеропортах. Цій категорії присвоєні такі розряди:

  • 31 клас - для низького навантаження в спальнях, невеликих офісах, готелях, конференц-залах;
  • 32 клас - для середнього навантаження в тих же приміщеннях, але з більшою прохідністю;
  • 33 клас - для високого навантаження в гімназіях, великих офісах, універсамах;
  • 34 клас - для дуже високого навантаження, в приміщеннях з великою прохідністю: залах очікування вокзалів, супермаркетах, аеропортах.

Комерційний лінолеум по міцності ідентичний керамічній плитці, тому застосовується в промисловості: малих і великих цехах, складських приміщеннях, в виробничих зонах з габаритним обладнанням.

  • 41 клас - для низьких навантажень в середніх цехах;
  • 42 клас - для середніх навантажень в складських приміщеннях;
  • 43 клас - для високих навантажень на виробництві.

Які самі купуються бренди лінолеуму?

У каталозі інтернет-майданчики Linol.com.ua ви можете знайти найбільш затребувані бренди з найкращою репутацією. Це Sinteros (Сербія), ТАРКЕТТ (Сербія), Grabo (Грабо, Угорщина), IVC (Бельгія), Beauflor (Бельгія).

З вітчизняних виробників добре зарекомендували себе і користуються великим попитом бренди Лінотекс, Алекс - 3, Ютекс.

лінолеум Таркетт

Якщо ви шукаєте найбільш безпечний лінолеум, то бренд ТАРКЕТТ - саме те, що потрібно! Ось уже близько 140 років відома всьому світу компанія тримає пальму першості по виробництву екологічного, безпечного для здоров'я людини і оточення настилу для підлог.

Спочатку в виготовленні натурального лінолеуму використовувалося лляне масло. Зараз, з появою нових високоякісних замінників корпорація продовжує дотримуватися своєї політики, постійно розробляє безпечну сировину, яке піддається повній нешкідливою утилізації після закінчення терміну служби виробів.

Купити справжній лінолеум Таркетт за найкращою ціною ви можете в нашому магазині «лінол»!

лінолеум Синтерос

Цей бренд є дочірнім підприємством концерну Таркетт (Tarkett), тому повністю відповідає високим вимогам євростандартів.

Лінолеум Синтерос виготовляється на німецькому обладнанні з застосуванням новітніх технологій, але при цьому відрізняється більш доступною ціною.

Український споживач високо цінує цей настил за його відмінну якість і величезний вибір кольорів в різних категоріях і класах. Кращі зразки за ціною від виробника пропонує наш інтернет-магазин Linol

Який купити лінолеум в Україні?

Жителі України мають унікальну можливість купити міцне красиве недороге покриття від кращих зарубіжних і вітчизняних виробників на віртуальній торговому майданчику магазину «лінол»!

Наберіть контактний номер прямо зараз, і дізнайтеся все, що вас цікавить! Ми пропонуємо отримати компетентні рекомендації з високим рівнем сервісу, величезний вибір кольорів і текстур, а також доставку по всій Україні! Звертайтеся!

(068) 488-18-89

(099) 091-22-65

(057) 764-64-70

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*