Каталог товарів

Лінолеум для офісу – який купити?

Категорії

Зміст:

Лінолеум для офісу – який купити?

Вибір лінолеуму для офісу: що потрібно знати

Сучасний ринок підлогових покриттів вражає своєю різноманітністю. Для зручності вибору виробники окреслили кілька типів настилів. Існує побутова, напівкомерційна та комерційна серія, кожна з яких орієнтована на використання у певних приміщеннях.

Для невеликих офісів підійде напівкомерційний варіант лінолеуму, а ось для великих офісних будівель з великим рівнем людської прохідності доцільно як настил використовувати комерційну серію. Покриття комерційної версії відрізняється високим рівнем міцності, такий лінолеум легко впорається з великими механічними навантаженнями. Часто у складі таких підлог є корунд, що сприяє значному збільшенню показників зносостійкості виробу.

Крім того, роблячи вибір покриття, важливо звернути увагу на інші, не менш важливі показники. Йдеться про товщину захисного шару. Цілком логічно, що за наявності маленького захисного шару велика ймовірність швидкого стирання, як наслідок покриття втратить візуальну привабливість. Цим пояснюється необхідність зупинитися на показнику вище за середній, не менше 0,4 мм.

Вибираючи лінолеумне покриття для офісу, слід звернути особливу увагу на фактор класифікації підлоги у контексті горючості. Оскільки в офісних в приміщеннях, як правило, багатолюдно, перевагу потрібно віддавати безпечному настилу, у якого мінімальні показники горючості.

Класифікація зносостійкості

Мабуть, найважливішим серед безлічі показників характеристик лінолеумного покриття є коефіцієнт зносостійкості. Оскільки саме він грає ключову роль у процесі вибору настилу орієнтованого на певний тип приміщення, через здатність відображення витривалості настилу до стирання та різноманітних навантажень.

Для офісних приміщень підходить комерційний та напівкомерційний лінолеум .
Про існування напівкомерційної серії лінолеумного покриття відомо не всім користувачам. Отримати інформацію про нього буде не зайвим. Фактично йдеться про проміжну ланку між комерційним варіантом та побутовим. Завдяки покращеним характеристикам у порівнянні з побутовим аналогом цей лінолеум можна використовувати в громадських секторах. Йдеться про невеликі офісні приміщення, дошкільні та шкільні заклади, торгові центри тощо. Зазначеної категорії було присвоєно розряди з 31-го до 34-го.

Класифікація зносостійкості

Підлогові покриття комерційного типу, орієнтовані на використання в офісах та інших приміщеннях з високим рівнем людської прохідності. Матеріал, з якого виготовлений такий лінолеум, витримує тривалу і інтенсивну експлуатацію, причому його характеристики не змінюються протягом багатьох років.

Комерційний лінолеум , являє собою покриття для підлоги, яке розділене на два типи, існує гетерогенний і гомогенний. Призначення першого варіанта полягає у використанні даного настилу у приміщеннях з підвищеним рівнем навантаження на підлогу. Високий ступінь захисту забезпечує стирання візерунку, він не схильний вицвітати.

До додаткових плюсів цього лінолеуму також відноситься відсутність необхідності додаткового складного догляду. Другий варіант спрямовано приміщення, де відзначений високий рівень людської прохідності. Його переважно використовують як підлогове покриття банківські структури, медичні установи, великі торгові центри і т.д.

Rkgfccs bpyjcjcnjqrjcnb rjvvthxtcrjuj kbyjktevf

Оскільки комерційний тип лінолеуму в контексті міцності схожий на керамічну плитку, його активно застосовують в умовах промисловості. Йому відповідають класи з 41-го до 43-го.

Які бренди лінолеуму для офісу мають попит

Бренд Tarkett заслужено займає лідируючі позиції на сучасному ринку покриття для підлоги. Цей виробник з'явився ще в 1886 і за всю багаторічну практику завоював довіру багатьох користувачів. Компанія Таркетт зарекомендувала себе як виробник надійного екологічно чистого лінолеуму, основу для якого складають матеріали природного походження.

Коли у виробничі процеси було внесено серйозні зміни, пов'язані з використанням сучасної синтетичної сировини, було відзначено помітне підвищення попиту вироби, що випускаються компанією. Подібне зумовлене зацікавленістю виробника у безпеці навколишнього середовища. До сьогоднішнього дня продукція зазначеного бренду залишається абсолютно нешкідливою, оскільки не виділяє жодних токсичних випарів.

У процесі виробництва лінолеуму Sinteros застосовуються ідентичні технології, що при виготовленні лінолеумних покриттів Таркетт. Оскільки виробник Синтерос є дочірнім підприємством іменитого бренду, то якість своєї продукції перебуває у повній відповідності до норм, що пред'являються європейськими стандартами.

До основних переваг цієї компанії можна віднести демократичність і лояльність цінової політики. Якісна продукція цього виробника успіхом використовується в умовах великих та малих офісних приміщень.

Малюнки лінолеуму

Вибираючи відповідний варіант лінолеумного покриття, слід особливу увагу приділити малюнку та забарвленню. Завдяки використанню у виробництві сучасних технологій у виробників з'явилася можливість виготовлення найрізноманітніших моделей настилів. Для них характерна наявність безлічі відтінків та дизайнерських рішень. Різноманітність спектра представленої продукції передбачає, як наявність кольорових, і однотонних покриттів.

Використовуючи грамотний підхід у процесі вибору лінолеуму, можна створити затишний і комфортний інтер'єр. Завдяки тому, що всі моделі лінолеуму є певною мірою унікальними і привабливими, цілком можливо домогтися, щоб обстановка в приміщенні стала приємною для тих, хто в ній знаходиться.

Вкрай важливо в процесі підбору варіанта виробу визначиться з типом малюнка. Використання дрібного візерунка дозволяє досягти додаткового об'єму кімнати. У той час, як неординарна геометрична абстракція зможе зробити акценти на навколишньому середовищі та дрібних аксесуарах. Приміщень, де відмічено низький рівень освітлення, ідеально підійдуть варіанти з використанням світлих підлогових покриттів.

Особливою популярністю користуються моделі лінолеумних настилів, що імітують природні матеріали. До найбільш затребуваних, відносять лінолеум, виконаний у манері під дерево, керамічну плитку або камінь. Але найбільше споживачі купують матеріали під дошку, які нагадують паркет чи ламінат.

Дуже ефектно виглядає покриття для підлоги під дуб, вишню, бук і різні екзотичні породи дерев, до яких можна віднести бамбук і палісандр.

Кожен варіант лінолеуму має свій спектр призначення. Асортимент моделей лінолеуму відрізняється великою різноманітністю, в якій у кожного бажаючого з'явиться можливість підібрати оптимальний для себе екземпляр, базуючись на особливостях приміщення та особистих уподобаннях споживача.

Де рекомендуємо купити лінолеум для офісу в Україні?

Якщо перед вами стоїть завдання придбання високоякісного лінолеумного покриття для офісного приміщення, тоді без зайвих роздумів звертайтеся в профільний інтернет магазин «ЛІНОЛ». Тільки тут усім українським громадянам пропонуються товари за мінімальною вартістю завдяки тому, що ви матимете справу з прямим постачальником, ціна позначена виробником.

Продукція, представлена на нашому порталі, відрізняється високим рівнем міцності, повністю безпечна, також матеріал легко миється та простий у обслуговуванні. Ми раді всім громадянам, які проживають на території нашої країни, які звернуться до нас через відвідування інтернет-майданчику linol.com.ua. Щоб зв'язатися з компетентними фахівцями, можна просто використовувати телефонний режим або скористатися онлайновим форматом спілкування.

Вам буде запропоновано (у разі потреби) безкоштовну професійну консультацію. Разом ми зможемо підібрати оптимальний варіант для вас. Запевняємо. ви не розчаруєтесь після спілкування з нами. Чекаємо на старих клієнтів і раді новим особам.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*