Каталог товарів

Лінолеум Кривий Ріг

Категорії

Лінолеум Кривий Ріг

Капітальні ремонтні роботи в квартирі, хоч раз в житті, робить будь-яка людина. І неважливо, чи приймає він в цьому безпосередню участь, або знаходиться в статусі спостерігача і порадника. Проблема вибору, так чи інакше, зачіпає учасника практично на будь-якій стадії процесу. Постійно доводиться вибирати. Вибирати матеріали, дизайн, майстри, кольору, черговість. Постійний вибір. Щось з обраного служить довго, щось менш довговічне, але є в ремонті кілька ключових стадій, які надовго змінюють зовнішній вигляд і антураж простору. Одним з таких періодів, є вибір типу підлогового покриття для приміщення. Як правильно це зробити, і якими принципами і параметрами краще керуватися при підборі матеріалів для житлових приміщень або офісних варто поговорити детальніше.

Найбільш практичним, довговічним, економічно вигідним і надійним, є, всім добре знайомий з дитинства, лінолеум Кривий Ріг. Цей матеріал досить пластичний, легкий в монтажі, доступний за ціною, і що не менш важливо, дуже різноманітний, як за своєю технічною структурі, так і по вибору колірних рішень. Правильно підібрати і купити лінолеум в Кривому Розі можна виходячи з таких факторів і параметрів підбору.

Отже, по-перше, перед тим як купити лінолеум в Кривому Розі, слід визначитися з типом матеріалу. Існує безліч різних технологій виробництва, але в своїй основі лінолеум Кривий Ріг ділиться на дві великі групи: натуральний і штучний синтетичний матеріал. Натуральний матеріал, має безліч очевидних переваг: Екологічна чистота і гіпоалергенність, стійкість до зношування, антистатичність, вогнестійкість і явно виражені бактерицидні властивості. Але і не обходиться цей матеріал і без недоліків, одним з яких є лінолеум Кривий Ріг ціна, складність укладання та обмеженість місць застосування. Такий лінолеум нестійкий до високої вологості в приміщеннях, тому не рекомендується його використання у ванній кімнаті, туалеті, і кухні.

Більш зручним і найбільш часто вживаним в обробці приміщень є штучне лінолеумне полотно з полівінілхлориду. Технологія виробництва дозволяє виготовляти такий матеріал з різною слойность і основними ключовими параметрами, які дають можливість підібрати матеріал для кожного приміщення ексклюзивно. Виходячи з його призначення і об'єктивних потреб.

Наприклад, для кухонного приміщення або передпокої, оскільки вони є найбільш відвідуваними місцями в будинку, рекомендується підбирати напівкомерційний тип лінолеуму з високим показником зносостійкості, а також постаратися ретельно підготувати поверхню, на яку має бути укладання.

Для вітальні і залу, де ймовірність механічного пошкодження в цілому невелика, відмінно підійде напівкомерційний лінолеум кривой Рог з товщиною захисного шару до 0,2 міліметрів. При підборі лінолеуму в такий тип приміщення можна зробити акцент на естетичну привабливість і дизайні.

Здійснюючи вибір підлогового покриття в спальню, слід знати, що тут можуть бути найбільш прийнятні, як натуральний, так і синтетичний види лінолеуму. Причому перший краще з міркувань здоров'я, а другий привабливий своєю різноманітністю всіляких принтів і забарвлень.

Особливу увагу слід звернути при виборі покриття в дитячу кімнату. Принцип підбору приблизно такий же, як і для спальні. У пріоритеті, звичайно, лінолеум Кривий Ріг з натурального матеріалу, а ось при бажанні використовувати ПВХ - покриття, слід вибирати матеріал з товщиною захисного шару не менше 0,3 мм. Оскільки дитяча кімната найбільш схильна до можливості механічних пошкоджень.

В асортименті нашого торгового порталу «Linol.com.ua», можна підібрати підлогове покриття для будь-якого типу приміщення відповідно до бажань клієнта, вимог замовника, його фінансових можливостей і доцільністю.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*