Каталог товарів

Підлогове покриття. Купити лінолеум Таркетт в Харкові

Категорії

Купити лінолеум Таркетт високої якості і за невисокою вартістю, без будь-яких додаткових переплат краще відвідавши офіційного надійного постачальника безпосередньо від виробника. Йдеться про торгову інтернет-майданчику Linol.com.ua. Тільки там можна бути повністю впевненим у оригінальності представлених виробів.

Купити лінолеум Таркетт в Харкові

Крім того, вам гарантується бездоганна якість продукції на найвигідніших умовах. Попутно надається безкоштовна професійна консультація, а доставка здійснюється в будь-який український регіон.

Побутовий лінолеум Tarkett

Лінолеум побутовий є найпопулярнішим видом підлогового покриття орієнтованим на побутові приміщення (клас використання від 21 до 34). Таке покриття здатне стати прикрасою будь-якого приміщення, від чого інтер'єр набуде більш витончений вид.

Широка палітра кольорів, різноманітність фактур і дизайну, а також його практичність і тривалий експлуатаційний період сприяло завоюванню безлічі шанувальників.

Перш, ніж починати вибирати побутовий лінолеум необхідно визначиться з приміщенням, де запланована укладання, знати рівень навантаження і експлуатаційні умови.

Скажімо, в умовах температурних перепадів оптимально підійде покриття, що має дубльовану основу.

Для приміщень, в яких передбачена високий ступінь навантаження краще використовувати компактний або каландрований вид покриття. При необхідності укладання в приміщенні, що має певні вимоги з упором на шумо- і звукоізоляцію застосовують спінені.

Вибираючи побутовий лінолеум , не варто випускати з виду важливий момент, що стосується робочого шару. Оскільки він не просто забезпечує захист малюнка від передчасного зносу, але також відповідає за зносостійкі показники продукту, таким чином, чим товще він буде, тим відповідно довший буде експлуатаційний період.

Побутовий лінолеум Tarkett

По застосуванню розділяють три класи побутового лінолеуму:

  • 21 клас передбачає низький ступінь навантаження на покриття підлоги;
  • 22 клас передбачає середню ступінь навантаження на покриття підлоги;
  • 23 клас передбачає високу ступінь навантаження на покриття підлоги;

При виборі побутового лінолеуму важливим аспектом є вага виробу, чим він більший, тим міцніше буде підлогове покриття, а значить і матеріал виявиться більш зносостійким.

Напівкомерційний лінолеум Tarkett

Лінолеум комерційний являє собою певний вид підлогового покриття, який отримав досить широке поширення, оскільки існує перспектива його використання в домашніх умовах, громадських структурах, а також на деяких підприємствах. Маючи достатню жорсткість, стійкість до стирання і втрату малюнка навіть в умовах нерівномірного затирання, він дуже довговічний і зручний при збиранні і набагато дешевше комерційного варіанту.

Дане підлогове покриття використовується в житлових приміщеннях і об'єктах з високою інтенсивністю руху. Це можуть бути дошкільні та шкільні заклади, офісні будівлі, вокзали і т.д.

Класи напівкомерційного варіанти лінолеуму варіюються в межах від 31 до 34. Основний акцент робиться на область застосування виробу. При цьому можлива наявність додаткових вставок виконаних з поліуретану і різноманітність товщини захисного шару.

Напівкомерційний лінолеум Tarkett

Де купити лінолеум Таркетт в Харкові?

Лінолеумних покриття, представлене сербським брендом Таркетт, по праву, займає лідируючі позиції в каталогах інтернет платформи лінол. У цих каталогах представлено широке розмаїття продукції від позначеного виробника. Без особливих зусиль, у кожного клієнта з'являється можливість підібрати оптимальну товщину, розмір і забарвлення лінолеуму. З метою побутового та комерційного використання лінолеум Таркетт ставати найкращим рішенням, а ось кращу вартість ви знайдете тільки в магазині лінол.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*