Каталог товарів

Лінолеум для дому – який краще купити?

Категорії

Зміст:

Лінолеум для дому – який краще купити?

Вибираємо лінолеум для дому: що потрібно знати?

Лінолеумне покриття користується великою популярністю у населення, що має середній рівень достатку. Насамперед цей факт пояснюється відносно невисокою вартістю такої продукції, особливо на тлі паркету або ковроліну. Друга причина полягає у тривалому експлуатаційному періоді. Також важливе значення має величезний вибір кольорів та текстур матеріалу, виробники готові запропонувати варіанти на будь-який смак.

Однак, як виявилося, хоча описуваний матеріал добре відомий широкому колу споживачів, все ж таки існує безліч нюансів, враховувати, які вкрай важливо при покупці. Оскільки у звичайній квартирі є кілька приміщень, для кожного з яких передбачено характерні експлуатаційні особливості.

Яким факторам слід приділити особливу увагу перед придбанням лінолеуму для дому? Ми вирішили визначити ключові критерії здійснення раціонального придбання:

  1. Вибраний настил має відповідати своєму призначенню. Це може бути дитяча кімната, вітальня, спальня чи кухня.
  2. Зверніть увагу на характеристики виробу – рівень зносостійкості, показник шумопоглинання, ступінь антистатичності, показник вологостійкості та антибактеріальні параметри матеріалу.
  3. Наскільки лінолеум здатний витримувати навантаження, з урахуванням кількості домочадців та критерію прохідності.
  4. Наскільки гармонійно виріб вписується у вашому інтер'єрі. Можна вибрати однотонний лінолеум, також із характерним абстрактним малюнком, може бути використана імітація різноманітних фактур, включаючи деревину, плитку чи камінь.

З урахуванням усіх вищезгаданих критеріїв, покупець не розгубиться у представленій різноманітності лінолеумних покриттів, оскільки він розумітиме специфіку вибору лінолеуму. призначеного для будинку в приватному секторі або для квартири, що розташована в багатоповерхівці.

Класи зносостійкості

До найважливіших показників серед безлічі характеристик покриття для підлоги, можна з впевненістю віднести параметр визначальний зносостійкість виробу. Так як саме на ньому базується вибір настилу призначеного для певного типу приміщення, оскільки він відображає ступінь витривалості покриття до стирання та різних видів навантаження.

Класи зносостійкості

Переважно для облаштування підлог у будинках та квартирах споживачі вважають за краще використовувати лінолеум побутової серії. У контексті номенклатурної таблиці цьому виду підлогового покриття надано класи з 21-го до 23-го. Такий матеріал орієнтований на облицювання підлоги в різних приміщеннях житлового сектора. Його з успіхом застосовують у спальнях, вітальнях та дитячих кімнатах. Але через низький водовідштовхувальний показник такий вид настилу не рекомендується використовувати на кухні або ванній кімнаті. Виробником позначено експлуатаційний період від 8 до 12 років.

Лінолеум напівкомерційний спектр застосування не обмежується побутовими приміщеннями. Його також можна використовувати для облаштування підлог у місцях громадського користування, до яких належать бібліотеки, кафе, ресторани, комерційні, медичні, навчальні заклади. Даний вид настилу призначений для місць з великою людською прохідністю, де розташовані пересувні меблі та є малогабаритна техніка. Завдяки наявності потовщеного робочого шару та спеціального додаткового лакового покриття такий настил можна використовувати на кухні та у ванній кімнаті квартири чи будинку. Напівкомерційної серії відведено класи з 31-го до 34-го. Термін експлуатації, позначений виробником може досягати 20 років.

Які бренди лінолеуму для дому у тренді

Як завжди, у тренді знаходиться продукція високої якості, яка відповідає європейським стандартам та нормам. На інтернет порталі Linol.com.ua представлено широке розмаїття лінолеумних покриттів від найкращих брендів. Тут можна придбати покриття від Sinteros (Сербія), ТАРКЕТТ (Сербія), Grabo (Грабо, Угорщина), IVC (Бельгія), Beauflor (Бельгія).

Ми також успішно співпрацюємо з деякими вітчизняними виробниками, які отримали хороші рекомендації серед українських користувачів, ми говоримо про бренди Лінопласт , Алекс-3, Ютекс.

Якщо ви вирішили придбати безпечний і надійний лінолеум для дому, тоді бренд Таркетт , найкращий для вас варіант. Протягом 140 років свого існування компанії вдалося увійти до числа лідерів завдяки налагодженому екологічному виробництву настилів для підлоги.

На початку освоєння виробництва описуваним брендом використовувалося лляне масло для виготовлення натурального лінолеуму. Коли з'явилися високоякісні замінники, корпорація стала змінювати початкову концепцію. Її фахівці постійно працюють над розробками безпечних для людей та навколишнього середовища матеріалів. Сировина, після закінчення експлуатаційного періоду, піддається нешкідливої утилізації.

Бренд Сінтерос є дочірнім підприємством концерну Tarkett, тому дотримується курсу цього виробника. Продукція, виготовлена компанією, повністю відповідає високим вимогам європейських норм. У процесі виробництва настилів Синтерос, виробник застосовує німецьке обладнання та користується новітніми технологіями. Такі матеріали відрізняє демократична та лояльна вартість.

Споживачі дали високу оцінку такому лінолеумному покриттю, за його якість і широке розмаїття кольорів, представлене в різних класах і категоріях.

Вибираємо малюнок лінолеуму

Лінолеум приваблює величезну кількість користувачів завдяки нескінченності дизайнерської палітри та кольорів. Сучасні виробники можуть надати натуральному покриттю яскравого та соковитого кольорового оформлення, яке не має схильності до вицвітання з часом. Перспективи, що відкриваються перед синтетичними матеріалами в декоративному плані, ще краще. Виробники часто використовують техніку імітації природних матеріалів, таких як дерево, камінь або керамічна плитка.

Останнім часом відзначена популярність видів декору, що імітують дорогий паркетний настил або ламінатну дошку. Якість лінолеуму сприяє чудовому відтворенню дуба, бука, вишні, а також деяких екзотичних деревних порід, до яких відносять бамбук і палісандр. При цьому покриття для підлоги може відтворити, не тільки малюнок, але і текстуру натуральної деревини. Висока затребуваність відзначена у настилів, що імітують мозаїку по деревині та дошках з масиву.

Сміливим і неординарним особистостям припаде до смаку фантазійне декорування та незвичайні забарвлення. Для любителів експериментів із декором в інтер'єрі виробники готові запропонувати оригінальні геометричні малюнки та абстрактне оформлення.

Дуже ефектно виглядає техніка, що імітує камінь, переважно використовується граніт або мармур. Любителям старовини також є що запропонувати. Існують варіанти лінолеуму, які відтворюють штучно «старий» матеріал – деревину зі слідами тимчасових змін або потерте каміння.

Де придбати якісний лінолеум для дому: ціна в Україні?

Якщо ви хочете придбати високоякісний лінолеум для квартири або будинку, термін служби якого може досягати 15 років і при цьому не помилитися з вибором, звертайтеся в інтернет магазин Linol . Довіряти варто лише надійному постачальнику у штаті, якого працюють компетентні продавці.

Ми орієнтовані на клієнтуру з усіх, навіть найвіддаленіших куточків України. У нас передбачена зручна функція доставки. У межах нашої країни налагоджено співпрацю з найавторитетнішими та найнадійнішими перевізниками, до таких належать «Нова пошта», «ІнТайм» та «Делівері». Клієнти самі обирають спосіб оформлення замовлення. Це можна зробити в онлайн режимі, зв'язавшись з нашими фахівцями в телефонному режимі або скориставшись «зворотним» зв'язком. Для нас прийнятні будь-які способи оплати.

Зв'язавшись із нашими фахівцями, ви можете розраховувати на отримання компетентної консультації. Набравши вказаний на сайті номер прямо зараз, вам повідомлять останню інформацію щодо нових надходжень, акцій та знижок. Ми завжди раді старим та новим клієнтам, працюємо заради вас та для вас.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*