Каталог товарів

Лінолеум Таркетт: де купити з доставкою по Харкову?

Категорії

Якщо ви є жителем Харкова, то питання придбання якісного і недорого лінолеуму без будь-яких додаткових переплат для вас вирішується елементарно. Відвідайте торговельну інтернет майданчик Linol.com.ua, яка представляємо собою надійного і офіційного постачальника від виробника.

Саме тут можна гарантовано отримати високоякісний продукт на найвигідніших умовах. Крім того, наші фахівці при необхідності нададуть безкоштовну професійну консультацію. Менеджери і консультанти обговорять з клієнтом умови доставки в межах Харкова.

Не забули ми також про тих, хто проживає в інших українських регіонах. Ми налагодили співпрацю з самими сумлінними і надійними перевізниками, до них відносяться «Ін Тайм», «Делівері», «Нова пошта».

Лінолеум Таркетт: де купити з доставкою по Харкову

побутовий лінолеум

Лінолеум Tarkett побутової представлений широким розмаїттям кольорів, що імітують візерункову плитку, мармур, зрізану дошку. Завдяки чому будь-який споживач зможе підібрати оптимальний варіант для свого інтер'єру. Варіанти, розраховані на середній бюджет, підійдуть в умовах експлуатації при невеликих навантаженнях, в будинках приватного сектора і квартирах.

Ця серія передбачає класи в межах з 21-го по 23-й. У своєму виробництві компанія використовує новітні чисті технології, що застосовуються на сучасному німецькому обладнанні для виготовлення доступного лінолеуму високої якості. Тому така продукція має високі експлуатаційні якості:

  • висока стійкість до вигорання, малюнок не вимивається водою;
  • вироби відрізняються міцністю;
  • покриття легко миється, йому не страшно вплив побутової хімії;
  • монтаж на клей гранично простий;
  • не несе небезпеку для людського здоров'я.

Лінолеум Tarkett побутової

Побутова серія не орієнтована на дуже високу зносостійкість за умови інтенсивного використання, вона підійде для невеликих приміщень з мінімальною обстановкою. А якщо брати до уваги не велику ціну продукту, то у споживача є реальна можливість заміни обридлого малюнка через 5-10 років.

напівкомерційний лінолеум

Лінолеум Tarkett напівкомерційний - ця лінійка здатна вразити широким розмаїттям малюнків, тонів, текстурою і спектром застосування. Їй відповідають класи від 31-го до 34-го.

Оскільки напівкомерційні версія відсутня в офіційній документації, її швидше розглядають в контексті побутового сегмента, але з дещо поліпшеними показниками пружності і зносостійкості. Однак, на ринку такий лінолеум все ж виділений в окрему категорію, так як існує перспектива його використання не тільки в умовах житлових приміщень, а й в громадських установах. Позначимо його основні відмінності:

  • високий рівень стійкості до температурних перепадів (не має тенденції до усадки);
  • володіє дубльованої (подвійний) основою;
  • чудова шумо- і звукоізоляція;
  • робочий шар має посилену основу;
  • електростатічность низького рівня;
  • підвищені показники зносостійкості;
  • стійкий до утворення цвілі, йому не страшно вплив вологи;
  • додаткова захист в вигляді лакового покриття.

Лінолеум Tarkett напівкомерційний

Незважаючи на те, що вартість напівкомерційного лінолеуму вище, ніж у побутового аналога, але і експлуатаційний період так само подовжено до 20 років. Завдяки таким показникам є можливість використання даної серії в громадських та офісних будівлях, офісах, прийомних, великих супермаркетах і аеропортах.

Де недорого купити лінолеум Таркетт в Харкові з доставкою?

Красиве оригінальне лінолеумних покриття, яке відрізняється довговічністю можна придбати у офіційного дилера в Харкові, через інтернет-магазин Linol. Саме тут надаються кращі умови для покупки, компетентна консультація фахівців знавців своєї справи.

Оформити замовлення на будь-яку вподобану підлогове покриття з доставкою з урахуванням ціни виробника можливо в режимі онлайн за допомогою торгової віртуальної площадки linol.com.ua.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*