Каталог товарів

Лінолеум купити у Харкові. Який вибрати?

Категорії

Зміст:

  1. Види лінолеуму
  2. Класифікація лінолеуму: для яких приміщень?
  3. Яка буває ширина у лінолеуму
  4. Переваги Tarkett: Чому радять саме цей лінолеум?
  5. Лінолеум Таркетт побутовий
  6. Лінолеум Таркет напівкомерційний
  7. Лінолеум Таркетт комерційний
  8. Де купити лінолеум Таркетт у Харкові за низькою ціною?

Лінолеум купити у Харкові. Який вибрати?

Види лінолеуму

Існує кілька видів лінолеуму, що дозволяє значно розширити область його застосування. Переважно лінолеумне покриття використовується для облаштування підлоги в контексті побутових умов, громадських установ та виробничих цехів.

  1. Побутової серії у номенклатурній таблиці відведено класи від 21-го до 23-го. Таке покриття орієнтоване на облицювання підлог у різних кімнатах житлових секторів. Експлуатаційний період становить від 7 до 12 років.
  2. Напівкомерційний варіант належить до класів із 31-го до 34-го. Цей вид покриття рекомендується використовувати у місцях громадського харчування, закладах комерційного, навчального, медичного типу, а також в інших громадських установах. Цей лінолеум настилають там, де відмічено великий людський потік, є пересувні меблі або малогабаритна техніка. Завдяки потовщеному робочому шару та додатковому покриттю із спеціального лаку термін служби може досягати 20 років.
  3. Комерційний лінолеум доцільно використовувати у тих цехів і залів, як середнього, і великого виробництва. Цьому покриттю відводяться класи від 41-го до 43-го. Такий лінолеум легко витримає важку електронну апаратуру та впорається з пересуваннями спецтехніки. Заміну даного настилу в умовах такого навантаження можна планувати за 15 років.

Класифікація лінолеуму: для яких приміщень?

Для кожного покриття для підлоги передбачена різна стійкість до зносу. Цей показник визначає його класифікацію. При уважному розгляді маркування, на ньому можна побачити пару чисел, вони позначають клас зносостійкості.

Перша цифра позначає тип приміщень (так 2-побутові, 3-офісні, 4-виробничі).

Друга цифра визначає ступінь навантаження (де 1 гранично низький коефіцієнт, а 4 максимально високий).

Якщо ви побачите на лінолеумі 32 клас, це означає, що він призначений для офісних приміщень і розрахований на середнє навантаження.

Яка буває ширина у лінолеуму

Більшість сучасних виробників спеціалізується на випуску лінолеумних покриттів, базуючись на одному типорозмірі: у продажу зустрічаються ширини настилів, яких варіюється від 1 до 6 метрів, при цьому розмір кроку становить 50 см.

Існують варіанти з шириною від 1200 до 2400 мм, але, зазвичай, йдеться про низькоякісні версії (що не мають основи). Покриття шириною понад 6 метрів можна зустріти дуже рідко, оскільки для його виробництва використовуються особливі технології та через складнощі у транспортуванні.

Переваги Tarkett: Чому радять саме цей лінолеум?

Продукція, представлена компанією Tarkett, вважається однією з найкращих серед якісних підлогових покриттів. Завдяки помірній міцності та наявності текстильної основи лінолеум цього бренду завоював велику популярність у різних верств населення. Розмір середньої товщини такого лінолеуму досягає 0,6 мм, що є добрим показником.

Такому лінолеуму не здатні нашкодити жіночі каблучки та ніжки меблів, по ньому також можна ходити босоніж.

Прекрасно підійде як настил для заміських котеджів та дач. Цей матеріал легко монтується, його застосовують у приміщеннях, де часто відбуваються вечірки.

Основні переваги лінолеуму Tarkett:

  • Має реалістичний рельєф.
  • Має додатковий захисний шар лаку.
  • Індексний критерій у тих ударних шумів і показники, що визначають рівень теплостійкості перебувають у допустимих рамках.
  • Є можливість його використання для підлоги з підігрівом, такий настил здатний витримувати до 27 градусів Цельсія.

Лінолеум Таркетт побутовий

Для підлоги в квартирі, приватному будинку або на дачі оптимально підійде побутовий лінолеум Таркетт. Він представлений маркувальними класами з 21-го до 23-го. Чим вище показник класу, тим відповідно зносостійкість виробу буде кращою.

Лінолеум Таркетт побутовий

Його переважно використовують у кімнатах з малою прохідністю, до таких відносять: спальні, вітальні, вітальні, кухні та ванни. Добре, якщо меблі в такому приміщенні не дуже габаритна та розташована на стаціонарному місці. Це дозволить уникнути пошкоджень робочого шару у процесі переміщення.

Лінолеум Таркет напівкомерційний

Для стильного оформлення офісу, магазину, кафе краще придбати напівкомерційний лінолеум Tarkett, відвідавши профільний магазин «Лінол» в Харкові. Цю серію відрізняє вищий рівень міцності, він має додатковий шар лаку, дубльовану основу.

Такому настилу присвоєно класи з 31-го до 34-го. При цьому перші три позиції орієнтовані на використання в побутовому секторі. У той час, як остання має підвищену зносостійкість за рахунок збільшеної товщини матеріалу, яка доходить до 3,7 мм, а робочий шар до 6 мм.

34-й клас здатний витримати дуже значні навантаження з великою людською прохідністю. Його можна застосовувати у будинках аеропорту, великих супермаркетах, вокзальних залах очікування тощо.

Лінолеум Таркет напівкомерційний

Лінолеум Таркетт комерційний

Комерційна серія лінолеуму являє собою покриття для підлоги, що відрізняються високим рівнем міцності і тривалим експлуатаційним періодом. За умови правильного укладання такого настилу та належного догляду, він може прослужити близько 30 років. При цьому повністю зберігши свою функціональність, а зовнішній вигляд залишиться бездоганним.

Комерційний варіант лінолеуму від виробника Таркетт вважається оптимальним варіантом у контексті співвідношення якості та ціни, що використовується в приміщеннях з інтенсивною прохідністю. Як правило, його настилають у лікарняних відділеннях, офісних будівлях, торгових центрах, дошкільних та шкільних закладах.

Орієнтуючись на структуру виробу цей вид лінолеуму, ділять на гетерогенний та гомогенний.

Гомогенне покриття складається з одного шару. Даний вид матеріалу не має основи (підкладки), тому він за своєю структурою повністю однорідний. Малюнок на гомогенному лінолеумі не зітреться з роками, оскільки його не наносять на поверхню, а розподіляють по всьому шару лінолеуму. До мінусів можна віднести бідність дизайнерського оформлення та мізерність кольорів. Найчастіше гомогенний лінолеум або однорідний або гранульований.

Гетерогенний лінолеум – це покриття для підлоги, що складається з декількох шарів. Такий виріб включає основу (підкладку), декоративний шар (з нанесеним малюнком), і шар захисту.

В інтернет магазині «Лінол» можна придбати гомогенний та гетерогенний лінолеум Таркетт представлений у різних колекціях.

Найпопулярнішим серед споживачів є комерційний настил ПВХ, але також зростає попит на натуральний лінолеум.

Ще один різновид комерційного лінолеуму має назву "спортивний". Таке покриття призначене для спортивних та тренажерних залів. Йому властиві такі характеристики: високий ступінь амортизації, йдеться про здатність спортивного настилу пом'якшувати та зменшувати силу від ударів у разі падіння спортсменів. Завдяки достатній амортизації забезпечується комфортний тренінг спортсменів, знижується ризик отримання травм під час стрибків, знижується навантаження на суглоби. Чим щільніше покриття ПВХ, тим відповідно вище ступінь амортизації.

Лінолеум Таркетт комерційний

Де купити лінолеум Таркетт у Харкові за низькою ціною?

Купівля лінолеуму Таркетт високої якості стане найкращим рішенням для оформлення підлоги у різних тапах приміщень. Завдяки своїй доступній вартості таке придбання можуть здійснити люди, які мають різний фінансовий достаток. Цим пояснюється висока популярність такого лінолеумного покриття серед споживчої аудиторії.

У профільному інтернет-магазині «ЛІНОЛ» можна купити лінолеум бренду Таркетт за найвигіднішою ціною. Тут пропонуються найвигідніші умови, доставка здійснюється в гранично короткі терміни. Ви можете розраховувати на отримання повноцінної консультації від компетентних фахівців щодо товарів, представлених у наших каталогах.

Для оформлення замовлення достатньо просто зв'язатися у телефонному режимі з нашими фахівцями. Доставка здійснюється в усі куточки України, ми залучаємо для цього лише перевірених та надійних перевізників, таких як «Нова пошта» та «Інтайм».

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*