Каталог товарів

Де недорого лінолеум купити в Харкові

Категорії

Де недорого лінолеум купити в Харкові

Лінолеумовою підлоги вважаються найбільш практичним варіантом не тільки в побуті, але і в громадських приміщеннях, а також у виробничому секторі. Поряд з легким обслуговуванням і доступними цінами, цей сучасний матеріал відмінно зарекомендував себе як досить безпечне для здоров'я покриття.

Нові технології дозволяють знизити до мінімуму летючі токсичні сполуки, причому зараз цих стандартів дотримуються і знамениті зарубіжні, і маловідомі вітчизняні виробники. Залишається тільки вибрати бренд і правильно зорієнтуватися в підборі підходящої для того або іншого приміщення категорії. А в цьому питанні допоможе таблиця класифікації.

Види лінолеуму Синтерос

Обмежений бюджет змушує покупця шукати більш дешеву продукцію. І, на щастя, бюджетна ціна не завжди є ознакою поганої якості. Прикладом доступності відмінного товару широким масам є лінолеум сербської компанії Sinteros.

Що входить до групи об'єднаних підприємств Tarkett, цей бренд дотримується принципів дотримання екологічної чистоти виробництва за новітніми технологіями. Компанія створила кілька оригінальних колекцій, які привертають увагу безліччю дизайнерських рішень: імітація природних будматеріалів, орнаменти, малюнки.

Синтерос побутової не розрахований на велику прохідність і підвищені навантаження, зате стане чудовим доповненням до інтер'єру в спальнях і передпокоях. Він представлений такими колекціями, як START, DELTA, OLYMPIC, COMFORT.

Синтерос напівкомерційний відрізняється поліпшеними технічними характеристиками, але його вартість не покидає зону доступності. До нього відносяться дві популярні колекції.

Серія ACTIVA з товщиною захисного шару до 0,4 мм розрахована на житлові та комерційні приміщення з середньою прохідністю і навантаженням. Забарвлення під дерево і природний камінь створюють лаконічний інтер'єр в квартирах і офісах.

Колекція SMART не обмежується застосуванням в житловому секторі з підвищеною прохідністю і навантаженнями, це прекрасний вибір для офісів, невеликих магазинів, кафе. Додаткове покриття лаком Titan і товщина захисного шару до 0,5 мм значно збільшують термін експлуатації красивого настилу.

Незалежно від колекції, лінолеум Синтерос має достатню міцність, вологостійкість, шумо- і теплоізоляцією, може застосовуватися на підлогах з підігрівом до +27 градусів.

Класи лінолеуму Синтерос

Лінолеум Sinteros випускається в двох бюджетних категоріях: побутової та напівкомерційні. Для кожної передбачені свої класи, а в номенклатурної таблиці дається докладний пояснення, в яких приміщеннях найбільш доречно застосовувати той чи інший клас.

У житлових приміщеннях: спальнях, прихожих, віталень, дитячих використовується побутовий лінолеум, клас якого збільшується в міру можливого підвищення навантаження.

  • 21 клас - низька навантаження (переважно спальні);
  • 22 клас - середнє навантаження (передпокої, вітальні);
  • 23 клас - високе навантаження (житлові кімнати з великою прохідністю).

Напівкомерційний серія крім житлових кімнат може застосовуватися в громадському секторі.

  • 31 клас - низька навантаження на підлогове покриття (в невеликих офісах, конференц-залах, готелях);
  • 32 клас - середнє навантаження (в громадських будівлях);
  • 33 клас - високе навантаження (у великих офісах, універсамах, гімназіях, універмагах і ін.);
  • 34 клас - дуже високе навантаження на підлогове покриття (в супермаркетах, вокзальних залах очікування, аеропортах).

Важливо знати: відмінною шумоізоляцією володіє спінений лінолеум; в коридорах з високим навантаженням краще стелити каландрований лінолеум; там, де спостерігаються часті перепади температур доречно покриття на дубльованої основі.

Озброївшись цими знаннями, в каталозі за допомогою фільтрів можна легко вибрати потрібну покриття за оптимальною ціною.

Де купити якісний лінолеум в Харкові?

Довговічний красивий оригінальний лінолеум пропонує купити офіційний дилер в Харкові - магазин Linol . Тут вам нададуть найкращі умови для покупки, грамотну консультацію і зі знанням справи дадуть професійну пораду.

Замовити будь-яке підлогове покриття з доставкою за цінами від виробника можна онлайн через торгову віртуальну майданчик linol.com.ua. Звертайтеся - чекаємо, підкажемо, допоможемо вибрати!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*