Каталог товарів

Який лінолеум купити в Харкові?

Категорії

лінолеум Таркетт

Поліпшення технічних характеристик і безпеки лінолеуму все частіше схиляє споживача до придбання саме цього будматеріалу в якості підлогового покриття. Його використовують не тільки в побутовому секторі, такий настил часто застосовується в комерційних будівлях (офісах, кабінетах, громадських приймалень та т. П.), Супермаркетах, лікарнях, складах і навіть в промислових зонах.

Види лінолеуму Таркетт

Лідером ринку лінолеумовою покриттів з урахуванням співвідношення «ціна / якість» вважається торгова марка Tarkett. Це цілком справедливо, т. К. Компанія відома покупцеві своєї висококласної продукцією вже більше 135 років (заснована в 1886 р), а постійна робота над вдосконаленням технологій дозволяє тримати позицію среднебюджетной сектора.

Під брендом Таркетт випускаються різні види лінолеуму, які охоплюють всі можливі категорії цього покриття.

Існує також серії на натуральній основі - колекція VENETO - і спортивна - OMNISPORTS (V35, V65, V83).

Побутовий лінолеум найвразливіша для сильних навантажень (щодо тонкий захисний шар), він рекомендований лише для житлових приміщень, де мешкає не надто багато людей. Не варто дуже старатися під час збирання і застосовувати абразивні засоби для очищення, він прекрасно відмивається звичайним миючим складом.

Щоб покриття прослужило до 7-10 років, бажано поменше пересувати по ньому важкі меблі (в крайньому випадку використовувати спеціальні прокладки під ніжки). На зносостійкість лінолеуму і збереження малюнка впливає товщина захисного покриття і самого виробу.

Класи лінолеуму Таркетт

Щоб лінолеум міг прослужити заявлений виробником термін, потрібно розібратися в його класифікації. Класи і види покриття служать безпосередньою підказкою для правильного вибору настилу, тому слід дотримуватися запропонованих рекомендацій, щоб не розчаруватися в покупці.

Для настилу підлог в житлових приміщеннях бажано використовувати побутову серію лінолеуму Tarkett. Він сумлінно відслужить термін 7-10 років, якщо буде відповідати призначенню.

  • 21 клас - найкраще стелити в спальних кімнатах, де навантаження незначні;
  • 22 клас - підходить для прихожих (коридорах), віталень і ін. Кімнатах із середніми навантаженнями;
  • 23 клас - витримує збільшену прохідність і навантаження в житлових кімнатах і прихожих.

Напівкомерційний лінолеум призначений для громадського (і приватного) сектора. Покриття має посилений робочий шар (0,35 - 0,6 мм).

  • 31 клас - застосуємо для низьких навантажень в житлових кімнатах, готелях, невеликих конференц-залах, офісах;
  • 32 клас - призначений для тих же приміщень, що і для 31-го класу з середніми навантаження;
  • 33 клас - застосовується у вітальнях, великих офісах, навчальних аудиторіях, універсамах з більш важкими меблями (високе навантаження);
  • 34 клас - витримує велику прохідність в залах великих вокзалів, аеропортах, супермаркетах з дуже високим навантаженням.

У житлових будинках цей лінолеум розрахований на термін аж до довічної експлуатації. У комерційному секторі він може прослужити 5-8-15 років.

Найміцніший лінолеум - комерційний. Його по міцності порівнюють з керамічною плиткою. Доречний в промислових зонах: на виробництві, великих складах, цехах з важким обладнанням.

  • 41 клас - для невеликих навантажень в цехах з негабаритної технікою і електронікою;
  • 42 клас - для середніх навантажень в складських приміщеннях;
  • 43 клас - витримує високі навантаження навіть на виробництві з важким обладнанням.

У спальню можна вибирати лінолеум із загальною товщиною 1,5 мм, в вітальню - від 1,5 до 2,5 мм, в ігрову / дитячу, прихожу, кухню відмінно підійде товщина 3 мм.

У напівкомерційні і комерційної серіях крім основного робочого (захисного) шару застосовується додаткове покриття (противоскользящий, що знижує наелектризованість лак).

Де купити лінолеум Таркетт в Харкові недорого?

Купити оригінальний лінолеум Tarkett оптом (в рулоні) або по відрізний програмі ви можете в профільному магазині «лінол». Працюючи безпосередньо з виробником, ми надаємо найоптимальніші ціни на високоякісні вироби!

У нас доступний замовлення онлайн на торгової інтернет-майданчику linol.com.ua. Якщо потрібна допомога, то сміливо звертайтеся, ми обов'язково зателефонуємо і охоче відповімо на всі питання!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*