Каталог товарів

Лінолеум Синтерос Комфорт вже в Україні!

Категорії

Синтерос Комфорт вже в Україні! Новинка нарешті з'явилася в наявності у нас, в інтернет-магазині лінол.

Лінолеум Синтерос Комфорт вже в Україні

Якісний, топовий, практично неубіваемий лінолеум - вже в нашій країні, в вашому місті. Ви віддаєте перевагу покриттю Синтерос, і це зробило його лідером продажів в лічені дні після появи на наших онлайн вітринах!

У чому секрет покриття Синтерос ми розповімо нижче, а поки давайте запитаємо себе - чому в принципі лінолеум?

Чому не паркет (дорого !!), що не ламінат (недоцільно!) І не плитка (тендітна)? Все тому, що є таке поняття, як вибір на рівні оптимальності, і з точки зору цієї формули немає покриття більш актуального, ніж покриття ПВХ.

Чому краще купити лінолеум Sinteros Comfort: вартість і властивості

Вартість покриттів Синтерос не так вже висока, хоча це і дивно. Чому? Тому що це справжнє, європейське покриття - фірмовий продукт європейських заводів, якісний, стильний по дизайну, теплий, зручний підлогу!

Вартість одного квадратного метра даного покриття обійдеться вам трохи більше, ніж двісті-триста гривень. Чому варто вибрати саме це покриття? Вся справа в його майже "чарівних" властивості!

Коли ми вибираємо покриття для підлоги, відразу згадується цитата Фаїни Григорівни Раневської про "слабка стать і гнилі дошки". Так, підлога - повинен стати найсильнішою стороною вашого житла, адже вам по ньому щодня накручувати не один кілометр, і на нього припадає найбільше навантаження.

Чому краще купити лінолеум Sinteros Comfort

Якими особливими властивостями володіє лінолеум Синтерос?

  • теплоізоляція
    Якісне покриття дозволяє зберігати тепло приміщення, і не дає вам застудитися, дозволяючи навіть взимку і восени - і в будь-яку холодну погоду - ходити босоніж або в крайньому випадку в шкарпетках. Дада, саме лінолеум дозволяє не носити тапочки двадцять чотири години на добу - так як він ще й ...
  • Міцність і висока щільність
    Щільний! Покриття Синтерос має достатню товщину для того, щоб весь час тримати ваші ніжки в комфорті. До того ж ніякі не дуже сильні амортизуючі дії (перестановка меблів, розсування обіднього столу, розкладання крісла - ліжка) - не нададуть на ваше покриття згубної дії!
  • шумоізоляція
    Приголомшливе властивість покриттів Синтерос, якому при розробці було приділено достатню кількість часу. Все, що станеться у вашій кімнаті / кухні / балконі - залишиться там же, і ви ніколи не потурбувати сусідів клацанням шпильок, що впали ключами або розбитою чашкою.

Вигідна ціна лінолеуму з доставкою

У нас, в лінол, найвигідніша ціна на покриття Синтерос, а також покриття інших брендів - з доставкою. Доставка вже входить у вартість замовлення і вам не доведеться оплачувати її окремо! Вигідна ціна, ввічлива служба підтримки, якісне обслуговування і найбільший вибір покриттів - все це в лінол!

Лінолеум Синтерос Комфорт ціна в Україні - каталог товарів

Ми працюємо в сфері реалізації та продажу підлогових покриттів ось вже багато років і з упевненістю можемо сказати, що знаємо, чого хоче наш клієнт. А також що йому насправді потрібно!

Ми пропонуємо тільки найякісніші покриття, а наш каталог товарів поповнюється щодня - і практично нескінченно! У нашому каталозі ви знайдете все класи і забарвлення лінолеуму Синтерос.

Ви виявите, при найближчому розгляді, що наше унікальна торгова пропозиція якісно виділяється на тлі сотень таких же. Все тому, що у нас дійсно найкраща ціна! І найкращі товари!

Швидше, не тягніть, заходьте до нас на сайт і вибирайте своє покриття мрії. Жити здорово - купувати в лінол!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*