Каталог товарів

Який лінолеум купити в Україні? Поради продавця

Категорії

Який лінолеум купити в Україні? Поради продавця

Купити лінолеум в Україні - завдання не з легких, враховуючи асортимент і різноманітність виробників. Кожному хочеться придбати дійсно якісний товар, який виправдає витрачені гроші і сили.
Лінолеум вже багато років поспіль залишається одним з найпопулярніших і затребуваних покриттів для підлоги. Він має цілий ряд переваг:

  • легко монтується;
  • служить від 15 до 25 років;
  • невибагливий матеріал, за яким легко доглядати;
  • стійкий до вологи і побутової хімії;
  • еластичний, міцний, недорогий;
  • велика кольорова палітра, що дозволяє підібрати підходящий варіант під будь-який інтер'єр.

До покупки лінолеуму потрібно поставитися відповідально. Адже він буває не тільки різного кольору, але з різним складом і різного призначення.

  1. Покриття на основі тканини (ПВХ-лінолеум).
  2. Гліфтальовий лінолеум (володіє підвищеною звуко- і термоізоляцією).
  3. Двошарове гумове покриття.
  4. Коллоксіліновий лінолеум (вважається пожежонебезпечним матеріалом, але має бездоганну еластичністю і стійкий до вологи).
  5. Лінолеум з натуральних компонентів (має високу ціну, але має гіпоалергенні характеристиками і високою якістю).

Перед вибором лінолеуму зробіть виміри приміщення, враховуючи всі кути і місця, де потрібно буде робити надрізи. Краще купити трохи більше і обрізати зайве при укладанні. Також при покупці важливо звернути увагу на запах. Високоякісний матеріал не має різкого або неприємного запаху. Якщо ви відчуваєте подібне, краще підібрати інший варіант. Лінолеум, який неприємно пахне, має в складі небезпечні хімічні компоненти.

Класифікація підлогового покриття Tarkett

Класифікація підлогового покриття Tarkett

Перед покупкою потрібно звертати увагу на призначення лінолеуму. Адже поділяють кілька видів покриття по класах:

  1. Побутовий (використовується в квартирах і житлових будинках).
  2. Напівкомерційний (добре підходить для приміщень з підвищеним рівнем прохідності: готелі, лікарні, невеликі офіси і т.д.).
  3. Комерційний (призначений для місць з високим навантаженням на підлогу. Застосовується в громадських місцях і промислових об'єктах).

Кожен з цих видів має свої особливі характеристиками. Буде помилкою використовувати комерційний клас лінолеуму в квартирі, припускаючи, що він міцніше і якісніше. Кожен тип має свої плюси і відмінно виконує необхідні функції, якщо використовується за призначенням.

Лінолеум Таркетт побутової

Таркетт виробляє лінолеум високої якості, який протягом багатьох років буквально підкорює покупців. Побутовий лінолеум Таркетт відрізняється від інших захисним шаром, який забезпечує ідеальний вид покриття протягом 15-20 років. Також побутовий лінолеум представлений величезною лінією різноманітних дизайнів, що дозволяють підібрати ідеальний варіант для будь-якого дизайну приміщення.

Також побутовий лінолеум досить легко монтується і не вимагає особливого догляду.

Таркетт напівкомерційний

Напівкомерційний лінолеум призначений не для домашньої обстановки. Найчастіше покриття цього класу застосовується в готелях, кафе, офісах і інших людних місцях. Він має більш міцний захисний шар, що дозволяє матеріалу бути стійким до зовнішнього впливу протягом більше 20 років.
Доглядати за таким покриттям не складно, коштує він недорого.

Лінолеум комерційний Таркетт

Комерційний лінолеум найчастіше купують для приміщень з дуже високим рівнем прохідності. Він володіє міцним захисним шаром, адже основне завдання такого покриття витримувати високу щоденну навантаження. Термін його експлуатації може коливатися від 25 до 50 років.

Компанія Таркетт виробляє високоякісний лінолеум для комерційних підприємств. Залежно від призначення приміщення можна підібрати модель з особливими характеристиками, яка буде мати додаткові захисні функції.

Де купити якісний лінолеум в Харкові?

Купити лінолеум в Харкові ціни від виробника пропонує магазин лінол. У нас ви знайдете широкий вибір високоякісного лінолеуму. У каталозі магазина представлена величезна палітра кольорів матеріалів. Ми допоможемо підібрати лінолеум будь-якого призначення, дизайну і ціни. Ви можете вибрати будь-який зручний для вас спосіб оплати і доставки як по Харкову, так і по Україні. Також ми пропонуємо вигідні пропозиції, акції та знижки для оптових і постійних покупців.

Не відкладайте затишок в домі на завтра - купуйте якісний і красивий лінолеум прямо зараз.

(057) 764-64-70

(068) 488-18-89

(099) 091-22-65

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*