Каталог товарів

Який вибрати і купити лінолеум в Україні?

Категорії

Який вибрати і купити лінолеум в Україні

З всілякого різноманітності підлогових покриттів, пропонованих будівельним ринком, лінолеум цілком справедливо вважається найбільш практичним і доступним матеріалом. Сучасне виробництво з впровадженням нових технологій випускає синтетичні настили, які відповідають європейським нормативам, які висуваються до екологічності та безпеки для здоров'я людини. Передові виробники нерідко використовують натуральну сировину, що в рази покращує якість продукції.

На сайті спеціалізованої інтернет-майданчики «лінол» ви можете придбати лінолеум від провідних імпортних і вітчизняних виробників за найбільш вигідною ціною!

Які бувають класи у лінолеуму

У каталозі нашого магазину детально вказані характеристики для кожної товарної позиції. Один з основних показників, на який варто звертати увагу при покупці, - це клас лінолеуму, він позначається двозначними числами. Таку класифікацію винайшли для розмежування покриття за категоріями, які відповідають зносостійкості вироби.

Які бувають класи у лінолеуму

Це здатність лінолеуму з легкістю витримувати певні навантаження в різних сферах споживання. Існує три основні категорії, що характеризують міцність матеріалу:

  • побутова серія;
  • Напівкомерційний серія;
  • комерційна серія.

Кожна з них знаходиться в певному розряді десятків, розряд одиниць в яких збільшується з підвищенням зносостійкості.

побутовий

Побутова серія лінолеуму призначена для житлових приміщень. Це можуть бути квартири багатоповерхівок, приватні котеджі, заміські будиночки, дачі та ін., Де спостерігається не дуже великий потік людей (прохідність) і розташовується відносно легка меблі. Для побутової серії лінолеуму передбачена така маркування:

  • 21 клас - призначений для низького навантаження, наприклад, в спальних кімнатах;
  • 22 клас - призначений для середнього навантаження в прихожих (коридорах), віталень і ін. Кімнатах;
  • 23 клас - призначений для високого навантаження в житлових кімнатах і прихожих зі збільшеною прохідністю.

напівкомерційний

Напівкомерційний серія лінолеуму має більш високі показники міцності, тому може застосовуватися в громадському секторі. До нього відносяться торгові зали магазинів, офіси, медустанови, підлоги на ж / д і автовокзалах, аеропортах, шкільні коридори і класи тощо.

У напівкомерційні категорії показники зносостійкості на розряд вище, ніж у побутовій:

  • 31 клас - призначений для низького навантаження, стелиться в невеликих офісах, спальнях, конференц-залах, готелях;
  • 32 клас - призначений для середнього навантаження в тих же приміщеннях, що й для 31-го класу, але з більшою прохідністю;
  • 33 клас - призначений для високого навантаження і може застосовуватися в великих офісах, гімназіях, універмагах тощо. З більш важкими меблями;
  • 34 клас - розрахований на дуже високе навантаження, тому витримує велику прохідність в аеропортах, супермаркетах, залах великих вокзалів.

комерційний

Найбільш зносостійкий лінолеум, який по міцності може зрівнятися з керамічною плиткою. Його з легкістю застосовують в промислових зонах. Комерційний лінолеум поділяється на три класи, які завершують таблицю класифікації:

  • 41 клас - витримує невеликі навантаження в середніх цехах для негабаритної точної механіки і електроніки;
  • 42 клас - розрахований на середні навантаження і цілком підходить для складських приміщень;
  • 43 клас - здатний витримувати високі навантаження не тільки на складах, а й у виробничих зонах з важким обладнанням.

Де купити якісний лінолеум в Україні?

Хочете придбати надійний красивий довговічний лінолеум на найвигідніших умовах? Їх надає наш інтернет-магазин Linol! У каталозі ви знайдете найширший вибір пропозицій за цінами від виробників!

Набирайте контактний номер прямо зараз, дізнавайтеся про нові надходження, хітах продажів та промо-акцій! Ми завжди готові дати професійну консультацію і відповісти на будь-які питання!

(057) 764-64-70

(068) 488-18-89

(099) 091-22-65

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*