Каталог товарів

Натуральний лінолеум - практичні і екологічні підлоги у вашій квартирі

Категорії

Натуральний лінолеум - практичні і екологічні підлоги у вашій квартирі

В якості альтернативи синтетичному лінолеуму продавці підлогових покриттів пропонують натуральний аналог. На відміну від штучного вироби з ПВХ, натуральний лінолеум - це екологічно чистий матеріал, який не містить пластику, летючих компонентів, шкідливих речовин. Він проводиться в невеликому асортименті, має досить високу вартість, але зате володіє відмінними декоративними характеристиками. Головна його перевага полягає в тому, що він не робить негативного впливу на здоров'я людей, не викликає алергічних реакцій і головного болю, не має різкого запаху.

Переваги натурального лінолеуму

Екологічність

Це головна особливість матеріалу. На відміну від синтетичного вироби, натуральний лінолеум виробляється з рослинної сировини і є виключно безпечним матеріалом. Для покупців не стоїть питання про те, чи можна застосовувати його в дитячій кімнаті або спальні. Звичайно, це можливо. Виріб не містить токсичних, летючих компонентів і не має неприємного запаху, тому не провокує алергічних реакцій.

Зносостійкість

Хоча показники міцності натурального лінолеуму трохи нижче, ніж у синтетичного, він гідно витримує повсякденні навантаження. Протягом довгих років матеріал зберігає свої початкові декоративні властивості, не рветься і не тріскається.

Гідроізоляційні властивості

Виріб не вбирає вологу, не набухає при тривалому контакті з водою. Завдяки такому лінолеуму стяжка підлоги служить довго і не піддається руйнуванню, так як вона надійно захищена від підвищеної вологості і попадання хімічно активних речовин.

Біостійкість

На відміну від дерев'яних підлогових матеріалів, натуральний лінолеум не схильний до гниття і не боїться комах. Він не розкладається у вологих приміщеннях. Грибок, цвіль не розвиваються на його поверхні, тому підлоги завжди залишаються чистими.

Стійкість до високих температур. Матеріал не запалюється, коли на нього падає непогашена сигарета, а також не деформується і не плавиться поблизу печей, камінів і радіаторів. Це пожежобезпечний підлогове покриття.

Натуральний лінолеум рекомендований тим людям, які страждають від алергічних реакцій, мають слабке здоров'я. Матеріал настільки ж екологічний і безпечний для людей, як дерев'яні вироби для підлоги, проте є менш вимогливим до умов експлуатації.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*