Каталог товарів

Потрібно купити лінолеум в Україні? допоможемо вибрати

Категорії

Потрібно купити лінолеум в Україні? допоможемо вибрати

Купити лінолеум в Україні можна практично в кожному будівельному магазині, але далеко не всі можуть похвалитися дійсно якісним продуктом. А оскільки підлога - це дуже важлива і не дуже дешева частина будь-якого капітального ремонту, кожна людина хоче, щоб лінолеум прослужив якомога більше часу.

Вибір лінолеуму - не така проста задача, як це може здатися на перший погляд. Адже недостатньо вибрати гарний дизайн покриття або відповідний по стилю кімнати колір. При покупці важливо враховувати кілька дуже важливих характеристик, які розкажуть про якість та рівень зносостійкості матеріалу.

  1. Натуральний проти штучного. Лінолеум з природного матеріалу і з натуральними барвниками - відмінний варіант для дитячої кімнати або людей з алергією. Це покриття має дуже високий рівень якості. Матеріал зберігає свій вигляд протягом усього терміну експлуатації. Але варто враховувати, що така підлога потребує особливої уваги при установці і коштує набагато дорожче, ніж штучний.
    ПВХ-лінолеум (штучний) займає лідерські позиції на ринку. Він не вимагає особливого догляду, має доступну ціну і величезний асортимент квітів і розмірів.
  2. Антистатичність, негорючість, звукоізоляція. Ці три характеристики дуже важливі, при покупці обов'язково звертайте на них увагу. Також багато виробників наносять на лінолеум додаткове захисне покриття, що значно збільшує термін служби матеріалу, особливо в приміщеннях з високим рівнем прохідності.
  3. Купівля з запасом. Враховуйте всі нюанси, кути і місця, де доведеться підрізати лінолеум. Завжди краще купити трохи більше.
  4. Лінолеум високої якості не має неприємного запаху. В іншому випадку матеріал має шкідливі для здоров'я хімічні речовини.

Класи у підлогового покриття Sinteros

Класи у підлогового покриття Sinteros

Наш магазин має в своєму асортименті велику кількість різноманітного покриття для підлоги від різних виробників, в тому числі і Sinteros. Синтерос, як і будь-який інший лінолеум, ділиться на класи. Це обов'язкова характеристика і найважливіша при виборі підлогового покриття. Клас визначає призначення матеріалу.

Sinteros виробляють два види лінолеуму: Sinteros виробляють два види лінолеуму:

  • побутовий;
  • напівкомерційний.

Кожен з них має високу якість і прослужить вам протягом багатьох років, якщо використовувати його відповідно до його призначенням.

Лінолеум Синтерос побутової

Побутовий лінолеум - це підлогове покриття для квартир і житлових приміщень. Воно не має такої високим рівнем зносостійкості, як інші класи лінолеуму. Але в квартирі або приватному будинку в цьому немає необхідності, так як в таких приміщеннях на підлогу не проводиться високого навантаження, як в офісі, школі або іншому людному приміщенні.

Незважаючи на це, для будинку краще все-таки купувати саме побутовий лінолеум, так як він має цілий ряд переваг:

  • доступна ціна;
  • висока якість;
  • легкість в прибиранні;
  • не вимагає особливого догляду;
  • широкий асортимент;
  • велика кольорова палітра.

Синтерос випускає цілу колекцію побутового лінолеуму, який давно заслужив любов багатьох покупців. Виробники роблять абсолютно екологічний і безпечний продукт, який прикрашає квартири і будинки протягом багатьох років.

Лінолеум Синтерос напівкомерційний

Напівкомерційний лінолеум - це багатошарове універсальне покриття. Він має високий рівень зносостійкості, стійкий до механічних пошкоджень, але при цьому дуже простий в укладанні і догляді.

Таке покриття відмінно підійде для кімнат з середнім рівнем прохідності:

  • готельні номери;
  • лікарняні палати;
  • зали засідань;
  • невеликі офіси;
  • кабінети і. т. д.

Лінолеум цього класу має широкий асортимент і велику колірну палітру. Це дозволяє підібрати матеріал, що підходить не тільки за ціною і розміром, але і вибрати гарний дизайн покриття.

Синтерос наносять на лінолеум будь-якого класу додатковий захисний шар. Це дає додаткову гарантію якості і продовжує термін експлуатації.

Де купити лінолеум в Україні за низькою ціною?

Купити лінолеум в Харкові: ціни від лінол - найвигідніші пропозиції. Наш магазин співпрацює як з оптовими, так і з роздрібними покупцями. Ви завжди можете розраховувати на підтримку кваліфікованих фахівців, які допоможуть підібрати необхідний матеріал, з огляду на все характеристики.

Також наш магазин завжди радує акціями та спеціальними пропозиціями для постійних і оптових покупців.
Купуйте тільки якісний товар в магазині лінол .

(057) 764-64-70

(068) 488-18-89

(099) 091-22-65

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*