Каталог товарів

Купити лінолеум в Україні для будинку

Категорії

Купити лінолеум в Україні для будинку

З усіх видів підлогового покриття в побутовому секторі найбільш доречно застосування найбільш оптимального за ціною (з урахуванням гідної якості і безпеки) варіанти - лінолеуму. Виробництво цього сучасного матеріалу значно поліпшило його основні характеристики, поряд з доступністю різним верствам населення.

Для настилу підлог в квартирі, на дачі, садиби, заміському будинку можна використовувати дві категорії лінолеуму: побутовий і напівкомерційний. Перлиною нашого каталогу можна вважати колекції від всесвітньо відомої компанії Tarkett (Сербія), а також її дочірнього підприємства Sinteros. Ми відкриємо вам дивовижний світ різноманітності текстур і забарвлень цього високоякісного покриття для підлоги!

Лінолеум Таркетт побутової

Побутовий лінолеум - менш зносостійкий - краще використовувати в приміщеннях з невеликими навантаженнями і інтенсивністю пересування. Це відмінний варіант в разі планування зміни підлог через 5-7 років. З огляду на невисоку вартість цієї категорії, можна дозволити собі в більш короткі проміжки часу вносити різноманітність в інтер'єр квартири.

У таблиці класифікації побутова серія знаходиться в таких класах:

У таблиці класифікації побутова серія знаходиться в таких класах

Лінолеум Tarkett побутової виготовляється у великій різноманітності малюнків різної кольорової гами і текстури. Це і ефектна абстракція, і ніжні візерункові композиції, і палацовий паркет для вишуканого багатого інтер'єру! Недарма компанія Таркетт удостоєна численних нагород за дотримання екологічної чистоти і високої якості!

Лінолеум Таркетт напівкомерційний

Напівкомерційний версія Tarkett - різновид побутового покриття, його ціна трохи вища, але цілком виправдана посиленими характеристиками:

  • подвійна (дубльована) основа;
  • потовщений захисний (робочий) шар;
  • додаткове покриття спеціальним лаком;
  • протигрибкова, антиковзаюча захист;
  • збільшена загальна товщина вироби в розрізі.

Покриття ідеально підійде на термін служби 10-20 років, аж до наступного капітального ремонту!

Напівкомерційний категорія відноситься до таких класів:

Напівкомерційний категорія відноситься до таких класів

Прекрасні показники дозволяють застосовувати напівкомерційні версію навіть в громадських приміщеннях з різним навантаженням і рухом: великих офісах, торгівельних залах і мн. ін.

Зробити правильний підбір відповідного варіанту допоможе таблиця класифікації, в якій детально розписані конкретні рекомендації щодо застосування в залежності від класу лінолеуму. Різноманітність забарвлень і текстур дозволить поєднувати покриття з будь-обстановкою!

Лінолеум Синтерос побутової

Знаходиться в тих же класах, що і побутової Таркетт. Бренд Sinteros використовує для виготовлення своєї продукції новітнє німецьке обладнання та інноваційні технології. Цінова політика компанії розрахована на доступність широкому споживачеві екологічної та високоякісної продукції, яка:

  • досконала безпечна для людини і оточення;
  • проста в обслуговуванні;
  • має достатню міцність;
  • вимивається водою і не вигоряє (малюнок);
  • досить легко піддається укладанню.

Лінолеум Sinteros побутової - відмінний бюджетний варіант для облаштування квартир у багатоповерхівках і приватному секторі з невеликою інтенсивністю експлуатації. Випускається в найрізноманітніших кольорах: від майстерної імітації природних матеріалів до ненудних різнокольорових малюнків.

Лінолеум Синтерос напівкомерційний

Напівкомерційний версія лінолеуму Sinteros - це міцне покриття, яке застосовується як в приватному секторі, так і невеликих офісах, класних кімнатах, кабінетах і т. Д. Цей настил:

  • стійкий до температурних перепадів;
  • володіє шумо- і звукоізоляцією;
  • і підвищену зносостійкість;
  • не пропускає вологу;
  • посилений захисний шар перешкоджає утворенню цвілі.

Колекції Activia і Smart з товщиною робочого шару 0,4-0,5 мм створені на основі щільного ПВХ. Красиві забарвлення імітують мармур, граніт і ламінат з різних порід дерева.

Де недорого лінолеум купити в Україні?

Кращі зразки за ціною від виробника ви зможете знайти на сайті linol.com.ua. Працюючи безпосередньо з виробником, ми гарантуємо максимально вигідні умови покупки і бездоганну якість кожної позиції каталогу!

Надійні перевізники «Нова пошта», «Ін Тайм», «Делівері» доставлять замовлення в будь-який куточок України! Якщо ви не впевнені в правильності вибору, то один дзвінок професійному менеджеру вирішить всі проблеми! Ми завжди готові надати посильну допомогу і зробити покупку легкої і приємною!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*