Каталог товарів

Лінолеум купити

Категорії

Чому для укладання підлоги потрібно купити хороший лінолеум?
Види, різновиди, властивості і ціна лінолеуму
Скільки коштує лінолеум: ціна в Україні
Де найкраща вартість лінолеуму в Україні
Як купити лінолеум в Україні недорого?

Чому для укладання підлоги потрібно купити хороший лінолеум?

Для того, щоб багато років поспіль не замислюватися про необхідність проведення капітального ремонту підлоги в тому чи іншому приміщенні, дуже важливо відразу правильно вибрати покриття для підлоги. Незважаючи на те, що лінолеум з'явився досить давно, він не втрачає своєї популярності і завоював велику довіру серед населення. Завдяки сучасним технологіям і поліпшеним матеріалами сьогодні лінолеум придбав масу достоїнств:

  1. Екологічність і безпека як для навколишнього середовища, так і для людини.
  2. Досить тривалий термін експлуатації, який дуже часто обчислюється цілими десятиліттями.
  3. Широкий асортимент і необмежену різноманітність дизайнерських рішень.
  4. Здатність виключити потрапляння холодного повітря, а також забезпечити звукоізоляцію, що дуже важливо як в квартирі, так і в приватному будинку або громадському закладі.
  5. Доступна ціна є результатом того, що якісні матеріали недорогі і доступні для всіх.

Дуже важливо правильно вибрати підлогове покриття, враховуючи його характеристики і важливі нюанси при експлуатації.

Види, різновиди, властивості і ціна лінолеуму

Одним з класичних варіантів є натуральний лінолеум, який виготовляється з натуральних компонентів і має масу варіантів. Його добре використовувати в приміщеннях лікарень і санаторіїв, особливо для людей, які страждають алергічними реакціями. Існує можливість придбати покриття як з основою з нетканих матеріалів та волокон, так і без неї.

Розрізняють лінолеум ПВХ з декількома або однією основою:

  • Що складається з скловолокна досить практична.
  • Неткана - тепло і звукоізоляційні.
  • Виконана з тканинних волокон.

Відсутність основи в коллоксіліновие покритті абсолютно не говорить про його недоліки, цей вид має гарну вологостійкість, довговічний, еластичний і зручний в експлуатації.

Сучасний гліфталевий лінолеум перевершує за своїми властивостями відомий ПВХ, він не пропускає холод і має ідеальну звукоізоляцію.

Для приміщень з особливо підвищеною вологістю існує гумовий вид, що складається з двох шарів, де в нижній додається гума, а верхній складається з суміші синтетичного каучуку з наповнювачами і додатковими пігментами.

Найчастіше для спальні або інших ідентичних приміщень підходить лінолеум більш утеплений, який відрізняється своєю товщиною, менш яскравою кольоровою гамою, доповнений синтетичним або натуральним повстю, м'якше, має здатність до розширення, досить пружний. Тільки слід уникати підвищеної вологості.

Підлогове покриття, яке включає в себе кілька шарів, дуже універсально і складається з різних матеріалів. Воно має більш складний склад і використовується при нанесенні малюнка більше 5 фарб і спеціальної підкладки.

Не можна забувати про лінолеумі з максимально міцною структурою, що дозволяє витримати серйозні навантаження і довгий час зберегти гарний зовнішній вигляд. Він називається комерційним і ідеально підходить для місць великого скупчення людей, таких як: дошкільні та шкільні установи, готелі, офіси, магазини та інші заклади.

Існує і альтернатива - напівкомерційний лінолеум, його зручно використовувати як в комерційних, так і в побутових приміщеннях. Даний вид підходить для місць з невисокою навантаженням відвідувачів, в повній мірі виконуючи функції, які на нього покладені.

Стильні, нейтральні абстрактні дизайни, реалістичні імітації натуральних каменів і дерева нікого не зможуть залишити байдужими, ідеально впишуться в будь-який інтер'єр, підкреслять власний неповторний стиль і створять відчуття гармонії і затишку в будь-якому приміщенні. Пропонуємо найміцнішу колекцію лінолеуму по стійкості до стирання всіляких забарвлень за реальною ціною.

Скільки коштує лінолеум: ціна в Україні

Вартість того чи іншого зразка безпосередньо залежить від марки виробника, товщини і ширини товару, його складу і від групи, до якої він входить. Незважаючи на те, що в Україні існує безліч магазинів і торгових точок, де продають лінолеум, дуже важливо переконатися в його відповідну якість. Найкраще купувати дане підлогове покриття у перевірених постачальників. Сьогодні навіть без особливих професійних навичок можна самостійно здійснити настил, зробивши поверхню підлоги за невеликий проміжок часу просто невпізнанною.

Де найкраща вартість лінолеуму в Україні

На українському ринку купити лінолеум не складе великих труднощів, тим не менш, наш магазин дозволяє отримати обраний товар максимально швидко і за найоптимальнішою ціною. Завдяки тому, що існує можливість доставки по всій Україні, кожен покупець може без особливих клопотів отримати підлогове покриття в тому місті чи населеному пункті, де проживає. Вартість залежить від безлічі факторів, але наші ціни доступні для всіх, а якість завжди відповідає покладеним нормам і стандартам.

Найкраще співвідношення ціни та якості - це можливість отримати хороший лінолеум з мінімальними витратами.

Як купити лінолеум в Україні недорого?

Скористатися послугами нашого інтернет-магазину можна в будь-який зручний час, адже у нас можна вигідно лінолеум купити , практично не виходячи з дому. Зробити замовлення дуже просто, зателефонувавши по телефону самостійно, замовивши зворотний дзвінок або оформивши заявку онлайн на офіційному сайті компанії. Крім того, досвідчені фахівці з радістю дадуть відповідь на всі питання, допоможуть вибрати найбільш підходящий варіант, враховуючи всі характеристики кожного виду лінолеуму. Також ми надаємо консультацію, як краще кріпити підлогове покриття, як правильно розрахувати розміри з урахуванням деяких особливостей і маловідомих нюансів. Кожна деталь має значення, професіонали підкажуть, як зробити підлогу тепліше, затишніше і надійна, і яку модель лінолеуму для цього краще вибрати.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*