Каталог товарів

Лінолеум купити в Харкові

Категорії

Лінолеум - вартість, вибір підлогових покриттів в магазині "LINOL"
Популярні дизайни лінолеуму, його властивості та вартість
Область застосування лінолеуму
Купити лінолеум недорого можна в інтернет-магазині "лінол" в Харкові
Де купити якісний лінолеум в Харкові?

Лінолеум - вартість, вибір підлогових покриттів в магазині "LINOL"

Сучасний магазин пропонує великий асортимент найсучаснішого лінолеуму різноманітних видів, кольорів і стилів. Товщина покриття залежить від його призначення і може мати як один, так і кілька шарів. Широкий вибір дозволяє підібрати товар для житлових кімнат і для приміщень, в яких протягом дня проходить велика кількість людей. Сьогодні магазин "LINOL" - це відмінне рішення, щоб придбати підлогове покриття високої якості за оптимальними цінами.

Популярні дизайни лінолеуму, його властивості та вартість

На даний момент сучасні види лінолеуму значно відрізняються від своїх попередників, так як вони придбали додаткові властивості і гідності. Завдяки необмеженої колірної гамі за зовнішнім виглядом дане підлогове покриття не поступається більш дорогим матеріалами, а ціну має цілком реальну. Можна виділити такі позитивні сторони, як:

  1. Відмінна зносостійкість.
  2. Безпека і екологічність.
  3. Хороша антистатичність і гіпоалергенність.
  4. Нащо при попаданні сигаретного попелу та інших дрібних частинок.
  5. Добре реагує на коливання температури і підвищення вологості.
  6. Має бактерицидні властивості і не збирає пил.
  7. Легко миється, не втрачаючи своєї привабливості.
  8. Дуже просто укладати навіть без допомоги фахівців.
  9. Прийнятна ціна.
  10. Можливість монтування поверх «теплої підлоги».
  11. Практично не залишається вм'ятин після перестановки меблів у приміщенні.

Вартість підлогового покриття залежить від багатьох факторів, але в нашому магазині вона доступна для всіх верств населення без винятку.

Область застосування лінолеуму

Незважаючи на те, що різновидів лінолеуму сила-силенна, в залежності від їх застосування можна виділити основні типи:

  • Поширений побутової.
  • Універсальний напівкомерційний.
  • Зносостійкий комерційний.

Сьогодні побутовий лінолеум добре підходить для житлових кімнат, має відмінну звукоізоляцію, приємне для дотиків покриття, а також він досить практичний в експлуатації. Сучасний декоративний вигляд і доступна ціна зробили дане підлогове покриття дуже популярним серед населення. Хоча зовнішній вигляд тієї чи іншої моделі обов'язково поєднується з вимогами. Для того, щоб підлога була тепліше, підійдуть багатошарові покриття, а ось у ванну кімнату краще купувати вироби з додаванням гуми та каучуку. Тут можна експериментувати і втілювати мрії в реальність, підбираючи лінолеум відповідно до своїх уподобань і улюбленим стилем. Класика припускає малюнок під плитку, а імітація каменю або деревини підходить для оформлення в стилі кантрі.

Універсальний напівкомерційний лінолеум відрізняється більш високою зносостійкістю, ніж побутової. Даний вид чудово виглядає в передпокої, в холах приміщень, в установах і офісах різного типу. Завдяки багатошаровій структурі таке підлогове покриття створює відмінний естетичний вигляд, а також непогану шумо- і теплоізоляцію.

Назва третього виду говорить сама за себе. Самий зносостійкий комерційний лінолеум відомий своєю довговічністю і мінімальною стираністю в порівнянні з усіма іншими існуючими моделями. Підлогове покриття не залишає на собі всіляких вм'ятин від меблів або взуття. Це незамінний варіант для приміщень, де передбачено проходження великої кількості людей, а також активного проведення часу дітей. Важливою перевагою такого лінолеуму є його негорючість. Завдяки тому, що комерційний вид підлогового покриття влагоустойчив, його використовують на виробництвах, в дитячих садах, навчальних закладах, ігрових кімнатах, торгових центрах, готелях і т.д. Складові матеріали настільки міцні, що, витримуючи щоденне навантаження, даний лінолеум здатний зберігати свій первісний вигляд не менше 20 років і більше.

Для кожного конкретного приміщення і кімнати підійде підлогове покриття відповідної товщини, розміру, колірної гами і з відповідним малюнком. Дуже важливо при покупці керуватися наявними характеристиками тієї чи іншої моделі, щоб отримати ідеальний результат в майбутньому.

Купити лінолеум недорого можна в інтернет-магазині "лінол" в Харкові

Сьогодні можна придбати лінолеум в Харкові , ціна якого приємно здивує, а якість при цьому відмінне, цілком реально і просто. Зручний інтернет-магазин "лінол", в якому працюють досвідчені фахівці, дає можливість без додаткових витрат часу і сил купити підлогове покриття, здатне створити затишну атмосферу, а також вписатися в будь-який інтер'єр. Швидка і своєчасна доставка по місту дозволить отримати замовлений товар за вказаною адресою. Також є відмінна можливість оформити замовлення на офіційному сайті або зателефонувавши по телефону. Немає ніякої необхідності витрачати час на походи по магазинах і порівнювати ціни. Ми допоможемо вибрати потрібну модель і надамо консультацію по будь-яких питань. Вартість залежить від товщини і матеріалів, що входять до складу покриття, а також від ширини рулону в цілому.

Де купити якісний лінолеум в Харкові?

Щоб вигідно і недорого лінолеум в Харкові купити , необхідно звернутися в магазин "LINOL". На офіційному сайті можна ознайомитися з асортиментом даного товару, при необхідності, наші співробітники допоможуть правильно визначити розміри і підібрати малюнок, що відповідає заданому стилю конкретного приміщення або кімнати. Ми гарантуємо якість всіх видів підлогових покриттів, які продаємо, що дозволяє уникнути ризиків і розчарувань. Одношаровий і багатошаровий лінолеум закуповується у перевірених виробників, тому відповідає встановленим стандартам і виготовляється за всіма правилами і сучасним технологіям.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*