Каталог товарів

Ви зібралися купити лінолеум - що треба знати?

Категорії

Зміст:

Ви зібралися купити лінолеум - що треба знати?

Які види лінолеуму

У процесі виробництва лінолеумних покриттів сучасні розробники використовують як натуральні, але штучні матеріали. Все залежить від сполучного типу, настили поділили на 5 основних видів:

  • натуральний;
  • ПВХ;
  • гліфталевий;
  • гумовий;
  • нітроцелюлозний.

Для кожного виду властива наявність набору своїх характеристик, що впливають на довговічність лінолеуму.

Гарне, оригінальне покриття для підлоги високої якості можна придбати, звернувшись до офіційного дилера. Лінолеум купити в Харкові найкраще через профільний інтернет-магазин Linol. Тут користувачі зможуть скористатися найкращими умовами для здійснення покупок, отримати грамотну консультацію від професіоналів, які знають свою справу.

Які класи у лінолеуму?

Одним з основних параметрів лінолеуму вважається показник визначальний зносостійкість. Вибираючи потрібний настил, слід орієнтуватися на тип приміщення, в якому його використовуватимуть. Так як цей критерій відображає рівень витривалості до стирання, виходячи з різного ступеня навантаження.

На даний момент існує три основні категорії для визначення рівня міцності лінолеумного покриття:

  • побутова серія;
  • напівкомерційна серія;
  • комерційної серії.

Які класи у лінолеуму

Побутова серія орієнтована використання в житлових приміщеннях: дачах, заміських будинках, котеджах і квартирах. Її поділяють на класи з 21-го до 23-го.

Призначення напівкомерційної серії полягає у використанні у суспільному секторі. Йдеться про шкільні та медичні установи, офісні будівлі, магазини тощо. Зазначеної категорії відведено розряди з 31-го по 34-й.

Комерційна серія підлогового покриття за своєю міцністю можна порівняти з керамічною плиткою. Спектр її застосування орієнтовано промислові масштаби. Використовується в цехах, складських приміщеннях та виробничих зонах, там, де розміщується габаритне обладнання. Цю серію позначають класами з 41-го до 43-ї.

Яка ширина у лінолеуму

Здебільшого сучасні виробники, що спеціалізуються на випуску лінолеумних покриттів, базуються на єдиному типорозмірі: у магазинах представлені настили шириною від 1 до 6 метрів, розмір кроку відповідає 50 см.

Однак, є варіанти ширина, яких становить від 1200 до 2400 мм, але заради справедливості слід зазначити, що, як правило, йдеться про версії низької якості (без основи).

Підлога ширина, яких перевищує 6 метрів, зустрічається вкрай рідкісною. Подібне обумовлено необхідністю використання особливих технологій, а також через складнощів, пов'язаних із транспортуванням.

Надійні бренди лінолеуму

На сучасному ринку підлогових покриттів відзначено широке розмаїття варіантів. Споживачам надаються необмежені можливості вибору як з натуральної сировини, так і матеріалів штучного походження від зарубіжних та вітчизняних виробників. Пропонуємо ознайомитись з надійними брендами, що випускають якісний лінолеум.

Лінолеум Таркетт заслужено займає лідируючі позиції, протягом довгих років свого існування компанією вдається витримувати жорстку конкуренцію. Це пояснюється наявністю цілого ряду позитивних аспектів:

  • на будівельному ринку даний бренд присутній близько 130 років;
  • має багато нагород за дотримання європейських стандартів якості;
  • має доступну вартість;
  • спектр класів зносостійкості відрізняється різноманітністю, тому широко застосовується до різних типів приміщень;
  • у процесі виготовлення виробником використовується лише екологічно чиста сировина.

Компанія Сінтерос , входить до числа дочірніх підприємств корпорації Tarkett, тому повністю дотримується політики цього знаменитого бренду:

  • для виготовлення продукції використовують сучасне німецьке обладнання;
  • компанія користується інноваційними технологіями для створення безпечного лінолеуму;
  • вироби доступні широкому колу споживачів завдяки лояльній вартості;
  • відзначений знаком «Листок життя», є відмінним рішенням у контексті використання в побутових умовах.

Лінолеум Лінопласт відмінний конкурентоспроможний вітчизняний матеріал високої якості. Його переваги:

  • має хорошу звуко-і теплоізоляцію;
  • у процесі виготовлення використовується унікальна технологія каландрування;
  • завдяки наявності каландрованого шару вироби мають виняткову гладкість, немає пор і мікротріщин;
  • відрізняється простотою укладання та не вимагає додаткових зусиль в обслуговуванні.

Чому Sinteros: поради щодо вибору

Сучасний ринок підлогових покриттів готовий порадувати споживачів широкою різноманітністю продукції. Але споживачі середнього класу віддають перевагу лінолеуму. Такий вибір обумовлений невисокою вартістю цього матеріалу.

Українських споживачів приваблює продукція, що представлена торговим брендом Sinteros. У процесі виготовлення використовуються найновіші, унікальні технології, вироби виготовляються на німецькому устаткуванні. До основних відмінних рис компанії можна віднести факт повної відповідності європейським стандартам, найвищий рівень якості та екологічність продукту, що випускається. При цьому вартість виробів доступна широкому колу споживачів.

Лінолеум Сінтерос побутовий

У процесі виробництва лінолеумного покриття Sinteros використовується інноваційне німецьке обладнання. Завдяки тому, що на виробництві впроваджено сучасні технології, продукція повністю відповідає нормам, які висувають євростандарти. Йдеться про безпеку застосування такого лінолеуму в умовах побутового сектора та приміщеннях орієнтованих на громадське користування.

Побутовій серії лінолеумних покриттів даного торгового бренду надано класи 21-23 і 32.

Лінолеум Сінтерос побутовий

Розмір захисного шару може змінюватись від 0,13 до 0,2 мм, при цьому загальна товщина становить 3 мм (максимальна нешкідливість). Що дозволяє використовувати такий настил у спальні, дитячої, передпокої, на кухні, а також в інших житлових кімнатах квартир та будинків приватного сектору.

Переваги побутового лінолеуму Синтерос:

  • гранична простота укладання та можливість проведення реконструкції (у разі потреби);
  • чудово поєднуються з будь-яким інтер'єрним оформленням за рахунок різного кольору;
  • не потребує додаткових зусиль, оскільки легко відмивається;
  • має відмінне поглинання шумів і здатність збереження тепла;
  • можна використовувати для підлог з підігрівом, тому що витримує температурний режим до 27 градусів за Цельсієм;
  • не схильний до усадки і не схильний до деформацій.

Такий лінолеум, за умови дотримання вказівок виробника, може бути досить довгий період часу від 5 до 8 років. Він не орієнтований на надто інтенсивний рівень прохідності та високий ступінь навантажень, але забезпечений надійним захистом від поглинання вологи, його відрізняє практичність.

Лінолеум Синтерос напівкомерційний

У процесі виробництва настилів компанією Sinteros застосовуються ПВХ нового покоління, основною відмінністю, якого є високий рівень безпеки. Напівкомерційний варіант лінолеуму має підвищену міцність, стійкий до дії хімічних сполук, йому не страшні масляні плями і має гарну еластичність.

Лінолеум Синтерос напівкомерційний

Такий вид покриття рекомендується використовувати в житлових кімнатах, де відмічено середню та високу інтенсивність навантаження. Крім того, його можна активно застосовувати в будинках муніципального орієнтування, комерційних секторах, кафетеріях та ресторанах тощо. У номенклатурній таблиці такі настили позначені з 31-го до 34-го класу.

Можна позначити такі переваги такого лінолеуму:

  • збільшена товщина робочого шару, що досягає 5 мм;
  • високий рівень водонепроникності;
  • наявність додаткового захисного шару лаку;
  • має чудову шумоізоляцію;
  • має ефект антиковзання та антистатичності;
  • підвищений рівень зносостійкості;
  • здатність перешкоджати утворенню плісняви та грибковим проникненням.

Ціна на вироби даної серії дещо вища, ніж побутова, проте це цілком логічно, оскільки технічні параметри значно покращені.

Де краще купити лінолеум Sinteros у Харкові за низькою ціною

Якщо ви хочете уникнути неприємностей, пов'язаних із придбанням дешевих підробок, тоді за покупкою неодмінно звертайтесь до офіційних представників бренду Sinteros. Якщо ви знаходитесь в Харкові, то сміливо можете довіритись офіційному дилеру позначеної торгової марки, йдеться про профільний магазин «Лінол» .

Тут до вашої уваги будуть представлені високоякісні покриття для підлоги, підтверджені наявністю сертифіката якості. Окрім безкоштовної консультації, сервіс передбачає проведення укладання на підлогах будь-якого рівня складності, за ці процеси відповідають досвідчені майстри. Довіртеся нашим фахівцям і ви не пошкодуєте.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*