Каталог товарів

Лінолеум Таркетт

Категорії

Лінолеум Таркетт купити в Харкові

Компанія з виробництва підлогових покриттів Таркет є одним зі світових лідерів. Її частка на світовому ринку виробництва і продажів лінолеуму складає 64%, що робить її беззаперечним лідером цього сегмента ринку.

Популярність цієї марки зумовлена своїми практичними властивостями, а також широкої лінійкою колекцій різних дизайнів. Багато експертів з аналізу ринку підлогових покриттів негласно називають цього виробника головним законодавцем.

Лінолеум Таркетт купити в Україні можна зустріти під такими брендами, як Sommer, Sintelon, Domco, Azrock, Harris Tarkett і інші. Навіть незважаючи на іншу назву, лінолеум цих марок не гірше, ніж у оригінального бренду. Причина криється в тому, що технологія виробництва у всіх цих брендів однакова.

Через свою досконалої технології виробництва та індивідуального підходу до вирішення поставлених завдань багато покупців принципово готові купити лінолеум Таркетт , будучи впевненими в якості своєї покупки. Таку «вірність» покупців компанія зберігає з 1872 року - року її заснування.

Лінолеум Таркетт: колекції дизайнів

Кожна нова колекція випускається в 10 колірних варіаціях. При цьому всі моделі умовно діляться на відтінки: темні, середні і світлі. Класично компанія Таркет випускає лінолеум в наступних дизайнерських рішеннях:

  • абстракція;
  • класична плитка;
  • натуральні матеріали;
  • графічний малюнок;
  • палацова плитка;
  • палацове дерево;
  • бетон;
  • геометричний малюнок;
  • класичне дерево;
  • текстиль;
  • камінь;
  • вінтажну дерево;
  • оформлення в стилі «WOOD»;
  • складальний малюнок.

Перераховані дизайни є класичними для даного виробника і можуть відрізнятися між собою як по колірному оформленню, так і по виділенню контурів малюнка. У багатьох дизайнах підлогового покриття від сфери застосування. Зокрема, дизайн істотно відрізняється від характеру приміщення, де він планується встановлюватися: спальня, вітальня, коридор, кухня, офіс або передпокій.

Дизайн колекцій розробляється таким чином, щоб малюнки сусідніх шарів не суперечили один одному. Тобто створювався єдиний візерунок на всій площі поверхні, що покривається.

Для створення стилю і дизайну нових колекцій використовується точна цифрова передача кольору. Ідея дизайну в оформленні більшості моделей береться з натуральних матеріалів. Для оформлення більшості моделей використовуються рідкісні породи дерев і каменів. Їх поверхня шліфується до ідеального стану, після чого відбувається процес точного сканування кольорової палітри і, при необхідності, рельєфу поверхні. Підхід чітко простежується в таких колекціях, як Enerdgy Biol, Idillia Nova Oxford 2, Absolut Liam 5 та інших.

Під час розробки графічних малюнків та інших дизайнів неприродного походження істотно опрацьовується колірна палітра і насиченість лініями малюнка. Зокрема, стиль і дизайн для кожної моделі можуть опрацьовуватися індивідуально.

Як стверджує головний дизайн-розробник Таркет в РФ Геннадій Ковальов, поточні та майбутні колекції лінолеуму будуть розвиватися в 2-х напрямках:

  1. Використання підходу мінімалізму в використанні темних кольорів з переважанням чорно-білих і сірих відтінків, яким буде притаманна монохромність.
  2. Яскраві і насичені однотонні кольори.

При цьому, зі слів «головного дизайнера», компанія Таркет в майбутньому буде підтримувати стиль состаренного «дикого» дерева і каменю.

Властивості лінолеуму

Лінолеум цієї марки славиться своєю зносостійкістю і практичністю. Продукція цієї марки виготовляється за передовими технологіями і з плином часу не втрачає своїх властивостей. Для всіх дизайнів і моделей лінолеуму цієї марки характерні такі риси:

  • не втрачає первісний вигляд з плином часу;
  • мають високу стійкість до стирання і вогнетривкими властивостями;
  • важкозаймисті і не поширюють горіння;
  • з плином часу не ушкоджуються при пересуванні меблів.

Останні моделі представляють нове покоління підлогових покриттів, які безпечні в ході експлуатації і не несуть шкоди здоров'ю людини. Як заявлено на офіційному сайті підприємства, лінолеум марки Tarkett не виділяє токсичних речовин під час горіння.

Практичність підлогових покриттів цієї марки пояснюється унікальною молекулярною структурою. Завдяки новим технологіям цей вид лінолеуму важко пошкодити шляхом механічного або фізичного впливу. Надані моделі стійко переносять вплив побутової хімії, ацетону, оцту і перекису водню.

Продукція цього виробника дуже практична під час експлуатації. Вона легко піддається мийці і не вимагає багато часу на монтаж (процес «розгладження»). Стійка до температурних перепадів. Багато клієнтів використовують лінолеум для укладання на відкритому повітрі або в гаражі. Робочий діапазон лінолеуму для використання на відкритому повітрі (найчастіше використовується напів-комерц) становить від -40 ° С до + 80 ° С. Продукція цієї марки не боїться сонячних променів, її можна встановлювати, не враховуючи фактор освітленості.

За своєю структурою перешкоджає поширенню мікрофлори патогенного характеру, що знижує ризик захворювань вірусного характеру і алергічних реакцій. Тобто лінолеум цієї марки може використовуватися в будь-яких житлових приміщеннях: від дитячого садка до медичних установ.

Де в Харкові купити лінолеум Таркетт

Купити лінолеум Таркетт можна в нашому інтернет-магазині. Асортимент продукції тільки цього виробника в нашій компанії налічує більше 200 моделей. Всі моделі линолеумов, зазначені на нашому сайті, знаходяться на складах і є в наявності. Тому, чекати своє замовлення довго не доведеться.
З огляду на той факт, що левова частка продукції знаходиться в Харкові, вподобану модель можна подивитися особисто і переконатися в якості самостійно.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*