Каталог товарів

Напівкомерційний лінолеум

Категорії

Напівкомерційний лінолеум - що це?

У сучасному ремонті завжди постає питання якісного, довговічного і недорогого підлогового покриття. Існує безліч варіацій: паркет, ламінат, плитка. Але особливу популярність має напівкомерційний лінолеум. Він завоював серця споживачів простотою в установці, доступністю і довговічністю. Напівкомерційний лінолеум застеляють невеликі офісні приміщення, квартири, будинки, готелі, лікарняні бокси. Щоб зрозуміти, що таке напівкомерційний лінолеум, потрібно розібрати характеристики і відмінності від інших різновидів даного підлогового покриття. Лінолеум комерційний купити можна тут: https://linol.com.ua

Виробники лінолеуму

У магазині «лінол» зібрані кращі матеріали від різних виробників будь-якого цінового сегмента: від найпростіших до видів продукції преміум-класу. Нижче представлені деякі марки, які користуються найбільшим попитом серед замовників:

  • Таркетт - сербського виробництва. Компанія є фаворитом у багатьох будівельників і обробників, її продукція славиться по всьому світу. Головна особливість лінолеуму марки - практичність і унікальний дизайн, вона є негласним «законодавцем мод» у своїй області. Відмінною особливістю також є такі властивості, як збереження первісного вигляду, відсутність незабутніх вм'ятин від меблів, мінімальне руйнування структури лінолеуму.
  • Алекс 3 - українська фірма в Харкові. Відрізняється недорогою ціною і добротним вітчизняним якістю. Лінолеум цього виробника відрізняється багатими кольорами під «дерево», але також пропонує «плитку», «камінь», «візерунки».
  • Синтерос - лідер ринку в Росії, який отримав своє визнання в багатьох країнах. Має хорошу базу побутових, стандартних моделей і лінію удосконалюються комерційних і напівкомерційних типів лінолеуму.
  • Ютекс - словенська компанія, яка є однією з найбільших виробників і отримала безліч нагород. Фірма виробляє лінолеум як запит, враховуючи колірні переваги клієнтів. Регулярно випускають каталоги з новими цікавими дизайнами і нововведеннями.
  • IVC - бельгійський виробник бюджетної і преміум-лінійки лінолеуму. Відрізняється передовим дизайном і довговічністю своєї продукції. Визнаний у всьому світі як ідеальний показник якісного лінолеуму та інших покриттів для підлоги. Має широку лінійку як основної бази, так і лімітованих колекцій.
  • Beauflor - європейський сертифікований виробник. Використовує для виробництва передові технології і є фахівцем в області переробки сировини для лінолеуму. Випускає продукцію преміум-класу для будь-яких приміщень.

Характеристики та застосування

Напівкомерційний лінолеум - це вже більш професійне покриття, яке складається з безлічі шарів, кожен з яких відповідає за свої функції. Стандартний набір шарів складається з таких шарів: захисного верхнього, який позбавляє покриття від стирань і деформацій; оздоблювального шару, який складає колірну гамму (буває візерунчастої, однотонної, під натуральні матеріали, такі як камінь, дерево, скло); шару, який йде фундаментом під сам малюнок; шар скловолокна, який створює ту саму міцну структуру покриття і додає полотну лінолеуму надійності; прошарок піни з ПВХ для більшої товщини; тильний шар із зворотного боку покриття з нанесеними на нього даними маркувань.

Основні характеристики технічних показників лінолеуму:

  1. поділ по класу зносостійкості матеріалів;
  2. склад і структурна складова вироби;
  3. розмір захисного шару;
  4. горючість матеріалів і ступінь токсичності;
  5. ізоляція покриття;
  6. розмірність.

Звертаючи увагу на всі ці параметри, можна вибрати найбільш підходящий лінолеум не тільки в ціновому плані, але і вдалий варіант, щоб його призначення було доречно. Наприклад, немає сенсу купувати занадто щільний лінолеум, якщо на нього не буде проводитися велике навантаження у вигляді меблів або великої прохідності людей.

Для того щоб підібрати за призначенням напівкомерційний лінолеум, потрібно знати норми класифікації підлогових покриттів. Їх існує 3 різновиди для даного вироби. Напівкомерційний лінолеум для житлового типу приміщень має середній параметр навантаження і позначається цифрою 2. Офісний тип даного лінолеуму класифікується параметром підвищеного навантаження і маркується цифрою 3. І виробничий тип напівкомерційного лінолеуму має параметром при дуже великому навантаженні і вказується цифрою 4.

Також виробники поруч дуже часто ставлять значки-піктограми із зображеннями, подивившись на які можна зрозуміти, підійде покупцеві даний лінолеум чи ні. Існує ще поділ на групи зносу верхнього шару. Так, напівкомерційний лінолеум відноситься до групи Р - середній ступінь зносу. У даного вироби можуть бути присутніми значки з додатковими параметрами, знати які буде дуже корисно. Значок із зображенням блискавки говорить про те, що лінолеум антистатичний і позбавить від такого сюрпризу, як удар струмом. Піктограма-коліщатка позначає те, що меблі на коліщатках не становить загрози деформації для даного різновиду лінолеуму. Також для підлог з підігрівом існує лінолеум, на рулоні якого буде вказано «тепла підлога».

Де купити напівкомерційний лінолеум в Харкові: низька ціна в каталозі лінол

Український ринок багатий на різні види лінолеуму, безліч магазинів пропонують досить широкий асортимент. Однак найкраще купувати лінолеум в тих місцях, де він зберігається на складах або в закритих приміщеннях для меншого контакту з агресивним вуличної середовищем. Тому завжди можна вибрати підходящий варіант в інтернет-магазині «лінол» - не виходячи з дому і отримуючи своє замовлення з доставкою додому. Каталог лінолеуму https://linol.com.ua зібрав в собі всі кращі новинки.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*