Каталог товарів

Лінолеум в передпокої

Категорії

Лінолеум в передпокої: який краще вибрати?

Висока стійкість до зношування, до побутових чистячих засобів, нековзна поверхня, стійкість до температурних перепадів і легкий догляд. Ось критерії для ідеального підлогового матеріалу передпокої.

Лінолеум в передпокої

Варіантів вибору вистачає, але все-таки саме лінолеум вибирають багато власників будинків і квартир. І це не випадково. При досить демократичною вартості він має безліч якостей, які підходять для підлогового покриття прихожих. Крім того, сучасні колекції настільки різноманітні, що не просто буває зробити остаточний вибір при покупці.

У фотогалереї можна подивитися приклади прихожих з підлогою з лінолеуму.

Розрізняють три класи лінолеумних покриттів: побутової , напівкомерційний лінолеум або комерційний .

Якщо сім'я велика, і гості приходять часто, найкращий вибір - напівкомерційний лінолеум .

А для маленької сім'ї досить буде і побутового класу.

Якщо покласти якісний лінолеум з ПВХ на вирівняний підлогу, він може без проблем «протриматися» і 10 років, і більше.

Лінолеум, покритий поліуретаном, повністю влагоустойчив. Але при цьому бажано час від часу використовувати для нього спеціальні мастики.

При всіх позитивних якостях, лінолеум з ПВХ - це синтетика. І у нього свої недоліки. Крім того, цей матеріал реагує на знижену температуру ламкістю і тріщинами, високі температури теж впливають на нього негативно.

Негативно діють на цей матеріал жир, луг, ацетон і різні розчинники. І любителям еко-стилю це покриття абсолютно не підходить. Хоча є в продажу і натуральний лінолеум.

Однак він не настільки барвистий, а продається зазвичай оптом.

Найстійкішим лінолеумом побутового класу вважається лінолеум, який має спінену основу. Прослужить до 15 років. На довговічність такого покриття впливає і його захисний шар з ПВХ. Для будинку досить, якщо він буде всього 0, 25 мм.

Нерідко фахівці радять купувати в передпокій комерційний лінолеум. Але необхідність така все ж перебільшена. Адже такий лінолеум розрахований на високу прохідність - в офісах, аеропортах, магазинах. Хоча служити він буде, звичайно, довго.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*