Каталог товарів

Укладаємо лінолеум на різні покриття

Категорії

Укладаємо лінолеум на різні покриття

Покриття з лінолеуму все більше і більше набирає популярності. Перш ніж стелити лінолеум, варто підготувати поверхню. Вона повинна бути строго прямий і рівною, без наявності западин, горбів і різних дефектів.

Але кожна поверхня має ряд своїх особливостей, які варто врахувати перед тим, як стелити лінолеум.

Майстри не радять стелити новий лінолеум на ПВХ покриття. Варто позбутися старого шару перед тим, як приступати до нового.

Якщо ж прокладка лінолеуму проводиться на дерев'яну підлогу, то необхідно перевірити його стійкість і міцність. Чи не стійкі елементи варто зміцнити, западини і виїмки зашпаклювати, обшити поверхню ДСП товщиною не менше 5 мм.

Якщо ж лінолеум необхідно покласти на поверхню з керамічної плитки, то для початку необхідно зафіксувати кожну плиту на своєму місці. Відстали за тривалий час плити потрібно підклеїти. Заключним етапом підготовки буде видалення пилу, бруду, жиру з поверхні.

При прокладанні лінолеуму на бетонну підлогу обов'язково потрібно позбутися від нерівній поверхні і горбів. Для цього використовують розчин цементу і піску. Поверхня грунтують і обробляють сухою щіткою.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*